Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LaresCotton
wrzucilem ten filmik bo elyris go juz uploadowal, ta akcja nie miala byc public, tak jak wiekszosc zreszta
|
Zle mnie zrozumiałeś.
@Silny
Nie mów nic o lizaniu dupy Wri, bo nieche ci mówić kto wam pomogł jak wypowiedziłem wam wojne.
Nie gram na Berylii, gram na Selenie.
Mówisz ze lepiej siedzieć "pod szwedami"? Na Selene byla taka sama sytlacja jak na Elysii a teraz po 4 miesacach wojny prawdopodobnie server będzie nasz. Nigdy się nie postawiłeś przeciw Wri wieć nie wypowiadaj sie na tematy na które nie masz pojęcia.
@Polacy na Elysii.
Nic na to nie poradzimy ze na elysii grają ludzie tacy jacy grają, Firiux pokazał ze swoją gildią co potrafi w momencie w którym Gipo wypowiedziało 2 wojne Wri, mogł wtedy dojść i było by pozamiatane lecz tego nie zrobił.
@TD
Z czego wy się cieszycię? Jestescie nikim, pokazaliscie to w wojnie z moją gildią i pokazujecie na każdym battlu jak wri wam każe zabijać noobów. PROSTE, Wy wolicie się dostosowac do tego jak jest, Ja wole dostosować to jak jest do siebie.
Zaproponowałbym wojne TD vs Siejnik ale wiadomo że TD dostanie w pizde i Angelo znwou będzie musiał prośic Wri o pomoc bo jego dzieci nie dają sobie rady...