Oryginalnie napisane przez Ptak~
zes im pojechal. co wam wszystkim od*******a tak z tym 'enjoy rl life'. przeczytales wywody jakiegos skrzywdzonego emo na tibia.de i teraz powtarzasz? co to za problem wstac o 7 rano na pol godziny ujebac 4 osoby i isc spac ? poza tym akurat kto jak kto, ale na rybe i szikake to, przynajmniej za moich czasow, narzekalismy, ze na akcje sie spozniaja czy cos. wiec nie chrzan, ze nie maja rl. a nawet gdyby i 30/7 siedzieli na kompie, i tak nie powinno cie to obchodzic.
ale nie, oni wbili fraga, a ja jestem skrzywdzonym emo, to sobie pierdolne ze nie maja rl, co z tego ze wyrazam swoje skryte kurwa problemy, oni nie maja rl ja jestem kul, wychodze do parku napic sie ze skejtami codziennie. tak, to jest prawda, a wy nie macie rl, wstajecie o 7 rano i gracie w tibie! a mnie poprostu nie rozumiecie!
druga czesc posta juz nie do nikogo konkretnego, ale taka prawda. wchodza takie pokrzywdzone przez los biedne stworzenia na forum i sie wyżywaja, za to ze kolejny dzien sie z nich swiat smieje. a ze po angielsku ladnie na tibia.com albo tibia.de napisza, to zaraz sobie jakies dzieciaki wkrecaja, ze sa zajebisci, bo znaja angielski i stwarzaja wrazenie, ze maja rl, i sie zaczyna, slyszysz co chwile ze nie masz rl bo zrobiles akcje o godzinie, o ktorej jakis tam burek jeszcze spal.
troche chaotycznie, ale chyba wiecie, o co mi chodzi.
|