Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2008, 23:07   #221
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptakuba Pokaż post
Dwie rzeczy wkurzają mnie w wypowiedziach większości (z wyjątkami) posiadaczy pacca w tym temacie:
1. Wygląda na to, że jesteśmy gorsi, bądź jesteśmy debilami dlatego, że nie płacimy, w grze jeśli chce się coś osiągnąć trzeba zapłacić. Generalnie porównałbym kupowanie pacca do kupowania konta. Wychodzi na to samo, płacisz więc masz postać z dobrym levelem i umiejętnościami, prawda?
2. Wiele osób porównuje facc do wersji demo. Ale, chwileczkę, przecież wszędzie trąbią, że Tibia jest darmowa, prawda? Czyli to tak jakby mówić, że np. Wiedźmin jest darmowy, bo demówka była gratis w jakieś gazecie, prawda? A mimo wszystko nikt nie mówi, że jeśli demo jakiejś gry jest gratis to gra jest darmowa, prawda? Czy może się mylę?
1. Od głupków i debili można powyzywać tych co po prostu gadają głupoty i ja to robie. Nie mówię na graczy z darmowym kontem, że to głupki, bo tak nie jest.
Tak jak płacisz masz postać lepszą wzbogaconą o promocję i nowe tereny często wolne i nie zapchane, do tego masz lepsze looty i często też mniejszy waste Za coś się w końcu płaci.
2. Tak wszędzie piszą, że Tibia jest darmowa, o ile sie nie mylę o RUNESCAPE, Plemiona i wielu innych też tak piszą... i to jest 100% prawda. Konto premium jest dodatkiem i to w bardzo miłym i ułatwiającym życie. Nie rozumiem, czego jeszcze nie możecie tego zrozumieć.
TA GRA JEST DARMOWA, A WYKUPIENIE KONTA PREMIUM JEST GESTEM DOBROWOLNYM I PRZYCZYNIAJĄCYM SIĘ DO ROZWOJU GRY!

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
Rafals from hell jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.