Zobacz pojedynczy post
stary 10-02-2008, 23:09   #4295
Fin'er
Użytkownik Forum

Fin'er's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2006
Lokacja: ok. Rybnika

Imię: Fingregher
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez majk Pokaż post
pewnie to ty mozgu nie masz
jestem w 1lo a do gim mialem 200m
no i z tym swiatem to przesadziles
ale gdansk to nalezy do mnie
Jeśli ja nie mam mózgu, to w takim razie jak nazwać coś takiego jak Ty ?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arha Pokaż post

@Fin'er
ja jestem spokojnym czlowiekiem i ogolnie nikomu nie jade, ale jesli czlowiek ktory prawie nic nie zrobil w tej wojnie tylko stal w domq u pephego zaczyna kozaczyc jak nie wiadomo kto to mnie krew zalewa
Yaugardo kozaczy bo może, w przeciwieństwie do Ciebie...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez .:Boixos:. Pokaż post
finer jak fajnei ze wrociles ! znow bedziemy mogli posluchac twoich znobialych historyjek wymadrzania sie i moich ulubionych opowiadan o tym jak enjoyujesz rl life i ze ci ktorzy graja to bezmozgi + jeszcze te twoje metafory ahh jak pieknie !

myslalem ze to forum sie juz od ciebie uwlonilo leszczyno .. i od majka sie odczep bo nawet nie wiesz kto to
Jaaacie, ale mi pojechałeś. Zamknę się w sobie

Posłuchać możesz np. radia, tutaj możesz co nawyżej poczytać coś. To po pierwsze, po drugie, Majk może być dla mnie nawet świętą krową z Indii, oceniam ludzi po tym co sobą reprezentują, choćby tu na forum, a nie ile zdobyli fragów w Tibii.
I po trzecie, wiem, że chcesz mnie zniżyć do swojego poziomu i pokonać w doświadczeniu, ale nie uda Ci się to. Nie podobają Ci się moje posty to, ich nie czytaj, kto każe Ci czytać mądrzejszych od siebie ?

Ostatnio edytowany przez Fin'er - 10-02-2008 o 23:12.
Fin'er jest offline