Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Vuxes ile siedziales przy kompie zeby odkryc ze liczyl osoby spoza listy? 4h? zal
|
Br? O co Ci w ogóle chodzi?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio
Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu
|
Puge napisał posta na forum, że nie będzie robić PA i o to mi chodziło. Zgodzę się z tym, że wcześniej było PA. ;P
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <Rahim>
was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie
|
Jakieś problemy z wysłowieniem się? o.o
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez stonhard
Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna...
|
Posty tego typu są 100 lat za murzynami, nie poszło Ci kinda ;/
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotronk
Stoni to bylo az 270 dni <hahaha> rofl omg ;o xD dddd , tak przy okazji
każdy tutaj robi "PA" ja tez czasem w rl ruszam reka i mowie papapa jak sie zegnam z kims ;o . Czy to jest to samo ?
|
Musirz mahac mocniej hlopie.