Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2008, 19:41   #45
vuxes
Użytkownik Forum

vuxes's Avatar

Data dołączenia: 12 09 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Vuxes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Homerun
Świat: Selena
Poziom: 130
Skille: 95/68
Poziom mag.: 20
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Vuxes ile siedziales przy kompie zeby odkryc ze liczyl osoby spoza listy? 4h? zal
Br? O co Ci w ogóle chodzi?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Marczio Pokaż post
Tory za pomyłke w nazewnictwie. a co do tradowania to chodzilo mi o sytuacje kiedy puge mial 100~ lvl sprzedawalem itemy na trade, zadnej price listy wtedy nie bylo a on mnie i tak zaczal huncic bo jak to on uwazal nie przestrzegalem pricelisty (sic!). NOmalne zachowanie to nie bylo bez kitu
Puge napisał posta na forum, że nie będzie robić PA i o to mi chodziło. Zgodzę się z tym, że wcześniej było PA. ;P

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez <Rahim>
was ashuasdhoasufhdupdsivh;sdifohjs'p;gfnoj;sgnkj hope u die guys nie grejta na selenie
Jakieś problemy z wysłowieniem się? o.o

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez stonhard
Ehhh co tu dużo gadać, szwedzi robili zawsze pa i będą robić bo oni to lubią, to jest chyba oderwanie się od ich nudnego lamerskiego życia na rl.. zabicie kogoś w grze i pokazanie jaki to ja kozak jestem, omg i'm bad pay! Do czasu wojny Cruoris vs Ultimation nigdy mnie żaden polak na Selenie nie zabił a Szwedzi i Słowacy robili to dość często. Jak się zapytałem Danego Karde za co mnie zabił to powiedział ze kasa na mfy mu jest potrzebna...
Posty tego typu są 100 lat za murzynami, nie poszło Ci kinda ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gotronk Pokaż post
Stoni to bylo az 270 dni <hahaha> rofl omg ;o xD dddd , tak przy okazji
każdy tutaj robi "PA" ja tez czasem w rl ruszam reka i mowie papapa jak sie zegnam z kims ;o . Czy to jest to samo ?
Musirz mahac mocniej hlopie.

Cruoris the Movie

Ostatnio edytowany przez vuxes - 11-02-2008 o 19:43.
vuxes jest offline   Odpowiedz z Cytatem