Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2008, 21:56   #4319
Shibor
Użytkownik Forum

Shibor's Avatar

Data dołączenia: 06 11 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Shibor
Profesja: Royal Paladin
Świat: Obsidia
Poziom: 122
Skille: 92/66
Poziom mag.: 21
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pussy'Aka'serek Pokaż post
To sem ja! Ćeski terminatorek! Ej Terminatorze pogromco! Dlaczego ciągle mówisz w liczbie mnogiej? Przecież Ty gówno robisz, wiec na Kiego ch&*a się podniecasz?

Wstajesz to Ty tylko po udanym waleniu Cie w dupe, jak się po mydło schylasz pod prysznicem w więzieniu!

AhahhaHhahAHHaHhaHha ALE JA JESTEM MISZCZ! MISZCZ NAT MISZCZAMI!!!11 TAK CI POJEHAUEM!!!11

I znów liczba mnoga

Ja ZAWSZE oceniam ludzi po tym co sobą prezentują. A Ty jesteś kolejnym kretynem który "chce się bić". Przemyśl to ile w tym co mówisz jest sensu. A co do łóżeczka, to nie sądze zeby ktos chciał lezec w pokoju z takim kimś jak Ty

Tutaj masz królu Shibor odpowiedz:

No a teraz troche wyjaśnień z mojej strony:

Pare stron z forum zostało usunięte a moje konto zbanowane. Jest mi przykro z tego powodu, ale teraz już rozumiem. Nie wolno reklamować na forum swoich produktów To że chciałem sprzedawać ze Slayerkiem serek z mojej macicy to nie znaczy że juz trzeba banowac!

Ale ja sie nie poddaje!

Chce też wyjaśnić że powodem mojej nieobecności przez kilka dni był... OKRES! Interes jak interes, ale jak tu K#$^A można pracować jak mi leci z cipki serek pomieszany z krwią!

Z przykrością musze stwierdzić że firma aktualnie jest stratna 1.20zł na chusteczki higieniczne

No ale jak to się mówi straty muszą być! Całe szczeście już okres mi się skończył i teraz to już będzie tylko portfel pękał w szwach!

Btw. KOMU SERKA?
Ale mi pojechales/pojechalas nie wiem czym ty jestes wkoncu wogule chce byc tak samo fajny i tak jechac po ludziach omygy wow
Shibor jest offline