Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2008, 01:07   #8906
Coomandorix
Guest

Evul Dave

Dave wiem ,ze twoja stara robi bramy na pogrzebach ,ale mniejsza z tym. Chcialbym Ci jednak przypomniec ,ze po moim bracie nie jezdzi sie od tak ,nie bede tu wspominal jak miales 40lvl sorcem i dupe lizales dla mnie i brata chodzi tu o "Coomanda" dla tych co nie w temacie. Pamietam jak dzis ,ze sie zaliles mi jak Cie bija w tej twojej wiosce ,az mi zal Ciebie sie zrobilo. Najlepsze jednak bylo to jak opowiadales o remizie i tamtejszych dyskotekach, bales sie na nie chodzic bo mieli cie (pobic) smutne . O twoim wygladzie to juz nie wspomne ,opisywales sie tak: tu cytuje "jestem maly i nosze okulary jak mam dac sobie rade z tymi chlopakami "
To jest prawdziwy gang mowiles.. z bratem taka z Ciebie polewe robilismy ,ze jestesmy z domu dziecka itp.. najlepsze bylo to ,ze Ty w to wierzyles!! I nie szpanuj sie tu 130lvl bo kurwa moj brat juz Ci mowil zeby nie my bys nie istnial na swiecie zwanym "Nerana",a i po co ma moj brat tam po Ciebie jechac ,jak i tak masz zjebane zycie przez to ,ze twoja stara sprzata "Darashie" Pewnie u CipSoftu masz plecy nie?
PS. Jebany konfidencie nigdy CI tego nie zapomne.. =] Jeszcze kurwo wrocisz na droge lizania dupy ,chociaz i tak dla kazdego lizesz nie wazne czy to jest rl czy tibia.
Pozdro Dla Trupka Ty kurwo tez nie lepszy jestes oraz dla Daviego mamy bo kobieta Ciezko pracuje