Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2008, 11:21   #15
Fintex
Użytkownik Forum

Fintex's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2005
Lokacja: Krosno

Stan: Na Emeryturze
Imię: Seecinha
Świat: Astera
Poziom: 123
Fintex ma numer GG 5302851 Fintex ma login Tlenu maciekz9@tlen.pl
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paccliker Pokaż post
Pierwsza sprawa jak czytam wasze odpowiedzi to robi mi się was żal. Lagi macie bo ostatnio coś debile z TPsa robią więc to nie zaraz wina CipSoftu. Zresztą po co gracie na światach amerykańskich? Napisane jest wyraźnie żeby wybierac światy, które położone są najbliżej waszego miejsca zamieszkania. A to chyba Niemcy są bliżej co nie? I nie wyjeżdżajcie mi z odpowiedziami, że to nie ma znaczenia bo MA znaczenie. Chyba że położysz prywatny kabel pod Atlantykiem prosto do serwera.
Druga sprawa to, że według niektórych GMowie/CMowie są leniwi. Ciekawe co by było gdyby ktoś z was był jednym z nich. Dostają 100 raportów na minute i nie nadążają. A wy jak zawsze "nie chce im się ruszyć dupy". Przekonaliście mnie zupełnie o niezwykłej inteligencji Polaków.
Ja nie mówie, ze mam lagi tylko mass kicki! Ludzie z Ameryki też mają mass kicki, więc jak nie znsz sytuacji to nie kozacz znajomością geografii. Gram gdzie mi się podoba. Wybrałem Astere i póki co nic się nie zmieni. grałem też na niemieckich serverach ale to porażka... użerać się z tymi polskimi noobami. Wole już br. Aha i nie mam neostrady...

Down: exactly

Ostatnio edytowany przez Fintex - 12-02-2008 o 12:00.
Fintex jest offline