Hmmm... w katalogu broni na stronie jest legenda o MLS. Pisze tam, że cycki wykuły ten miecz, a po przygodzie ten jakiś tam bóg tibijski wywalił go na krańce świata, więc oto i teorie:
- Za wykrycie super zajebiście potężnego buga jak np. ten wymieniony właśnie przez Mago, że po zrookowaniu itemów sie nie traci albo np. ten, że Facc'owie mają dostęp to tego starożytnego Demona w podziemiach Thais (nie wiem, czy to prawda nawet, bo jestem Rookstayerem, a zabawę na mainie dopiero zaczynam).
- Niewykluczone, że ta bramka levelowa prowadzi to czegoś niewiarygodnego. Może bedzie tam nawet Advenced Magic Avenger

- Coś pokrewnego z DSL (z różnicą, że MSL bd nagrodą dla milonowego gracza w Tibii).
- Raczej ta teoria z labiryntem Zgubionych Dusz odpada, bo jedni mówią, że jest to korytarz znany, a drudzy, że mało kto tam przychodzi.
Kiedyś ktoś mi powiedział:
Cytuj:
|
Jeśli przekopać rooka kwadrat po kwardracie (czyli w każdym miejscu zatłuć Minosa gołymi rękoma, w każdym miejscu użyć picka, scythe, łopaty, położyć cielska monsterów i wylać na nie LF) to nawet i Magic Longsword sie znajdzie
|
Co do ceny MSL to jest prawdopodobnie jest bezcenny - skoro nikt go nie ma - a jeśli ktoś ma na Antice to i tak nie sprzeda, no chyba że za milion euro