Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2008, 15:47   #6
Arcasiros
Użytkownik Forum

Arcasiros's Avatar

Data dołączenia: 27 11 2007

Domyślny

Co robię? Oczywiście staram się odzyskać mojego skradzionego loota i zawsze mi się przeważnie to udaje, włączam strong haste i odbieram, zawsze mi się to udaje no może oprócz jednego razu gdy wszedłem na moją poboczną postać i tym razem to przeciwnik był silniejszy=szybszy.
A ja bez czarów przyśpieszających ale i przewaga była niewielka, tylko 4 lvl więc podjąłem oczywiście próbę odzyskania szło dobrze dopóki napastnik się nie zdenerwował i mnie nie zabił.
Oczywiście mi też puściły nerwy czyli relog, find person i odnalazłem złodzieja napisałem mu "Hi" po czym uderzyłem z czaru, który odebrał mu połowę życia on oczywiście wszystko oddał z nadwyżką a ja darowałem mu życie, czego po 5 min żałowałem gdy zalewał mnie pytaniami czy zostaniemy przyjaciółmi.
No także zdarzyły się sytuacje gdy nic nie mogłem poradzić bo loot był schowany a złodziej go znalazł i uciekł i nie miałem pojęcia kto, takie sytuacje miałem chyba 3 razy, za pierwszym razem dałem się trochę nabrać gdyż jakaś postać (dziewczyna z wyglądu) poprosiła mnie czy bym jej nie pomógł zabić lwów bo niema many a potrzebuje jedzenie (ja też go nie posiadałem) odeszliśmy kawałek od miejsca polowania ona się wylogowała pomyślałem że może musiała kończyć chodź bez słowa pożegnania wydawało się to dziwne.
Wróciłem a mojego loota już niema a przyznam że nikogo nie zauważyłem kto mógł zauważyć gdzie i pod czym go chowam ale nie mam zamiaru więcej się na tą sztuczkę nabrać i wam też nie radzę jeśli macie schowany loot.
A z kolei jeszcze inny raz był gdy wracałem do miasta z lootem a jakiś rycerz bezczelnie go wziął do plecaka i się wylogował...
Mam nadzieje że ktoś przeczyta mojego posta i nie przestarszy się jego ilością treści.

Pozdrawiam
Arcasiros jest offline   Odpowiedz z Cytatem