Wiecie co, z tym klikaniem to ciezko powiedziec. Uważam, że trzeba poszukać związku ze sprawą tych 2 pktów, dzięki którym SoF znika. Co mogą mieć wspólnego te dwa miejsca i dlaczego są akurat tak polozone. Gdy połączymy te 2 pkty ze sobą zosttanie centralnie przecięte miejsce, w którym znajduje się SoF, co kazdy juz wie. Te pkty to roty i poison spidery. Czy te 2 potwory maja cos ze soba wspolnego?? zna ktos moze jakies legendy na ich temat. O mino na rooku jest wiele, o Minomagu tez. Slyszalem, ze kiedys gdzies zostala publikowana mapka, tzn nie wiem czy to prawda, jednak cos takiego slyszalem. Czy ktos może sprawdzal, gdzie moze prowadzic ten teleport?? Zauwazmy, że zeby dotrzec do drzwi minomaga trzeba zabic wiele silnych potworow, ktore sa w grupach. Kolejna refleksja, jaka mi sie tutaj nasówa to czy jest mozliwosc, ze z bosa mino (ten podobny do MM respi sie na hellu) może wypadać jakis przedmiot, będący pomocny w rozwiazaniu questa?
"Drzwi moze otworzyc tylko magia"
w zwiazku z tym czy zlurowanie lub prowokacja do danego ataku tego bosa moglaby przyniesc jakies skutki? On tak naprawde uzywa magi, czy gdyby mu jakos "dac do myslenia" zeby zadzialal cos w okolicy minomaga to nie przyniosloby to korzysci? Trzeba wszystkiego probowac, ja mam chara na Aurea, zrobilem sobie rookstayera i nim cisne, wbilem jzu 12 lvl, zbliza sie 13. ciezko sie expi i robie tego chara dlatego, aby moc pokombinowac i nie zadawac pytan:
"Łoo aco to jest ten minomag?"
oraz nie dodawac postow:
"mój kolega mi mówil, ze jak sie nacisnie na buga pod miaste fallow to sie pojawi spike sowrd w niedzwiedziu, on juz ma 3 te miecze, ale nikomu nie sella.. łoo"
Mam palka 54 prawie lvl na Candia, ale chce sie troche psowiecic dla potrzeb rooka i jak ktos jest zainteresowany tym tak jak ja, lub jesli gra na Aurea, niech do mnie napisze. Mój nick to:
Hubaj
Pozdrawiam. Z góry dzięx za uwage i za odpowiedzi.