Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2008, 23:58   #320
Wazanek
Użytkownik Forum

Wazanek's Avatar

Data dołączenia: 09 02 2008

Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia
Poziom: 99-
Skille: 9/9
Poziom mag.: 0-
Pytanie

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dyziohyziopl Pokaż post
Witam - wreszcie coś się na forum dzieje.Na początek chciałbym kogoś poprosić o zwięzłe wyjaśnienie sytuacji o którą jest tu od kilku dni jazda.Czytam te posty od kliku dni i za ch..a nie wiem o co chodzi A co do siejnikow - mam do nich stosunek obojętny ( jeszcze od nich nie padłem ale wszystko jest możliwe) , tylko wszystkim ich wrogoom zwracam uwagę,że co by o nich nie mówić dzieki nim ten świat jest żywy i coś sie dzieje. A co do Wazanka to osobiście nic do niego nie mam i być może go lubię ale mam uzasadnione podejrzenia, że botuje lub botował na malpach a tego k...wa nienawidzę . Dodam, że swoją postacią gram sam od chwili jej powstania i na bocie nie zrobiłem nawet 1 expa-pozdrawiam all.
Powiem tyle. Kto Ma czas ten gra. Skoro ma się rodzinę i dzieci w wieku 15 Lat to chyba można pozwolić sobie na grę kiedy się widzi?
Z tym Botem naprawdę obrażasz [CHAR]Wazanek[/CHAR] (tutaj na forum wazanek to Xhilijian [Czyli ja -.-] ) Napisz do [CHAR]Wazanek[/CHAR] lub [CHAR]Xhilijian[/CHAR] I Jeśli poznamy się lepiej to zmienisz zdanie na temat Bota. Ah i jeszcze jedno. Skoro nigdy nie pisałeś z [CHAR]Wazanek[/CHAR] (Kiedy twoim zdaniem botował) To jakim prawem twierdzisz że Botuje? Jesteś w stanie podać chociaż jeden dowód że botuje?
Wazanek jest offline   Odpowiedz z Cytatem