Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2008, 13:02   #225
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptakuba Pokaż post
@Rafals z Helu:
1. Wiem, mówiłem, że z wyjątkami. Ale co do drugiej części to poraktycznie potwierdziłeś moje słowa: płacisz - masz lepszą postać - czyli jakbyś kupował konto.
1. Czego nie możesz zrozumieć, że KONTO JEST DARMOWE, a PACC jest DODATKIEM (ULEPSZENIEM), a nie płatnym kontem! Zastanów sie co ty w ogóle piszesz! Jak sobie ty to wyobrażasz? Ja płacąc za PACC mam mieć postać gorszą niż FACC!?
Zapamiętaj raz na zawsze KONTO JEST DARMOWE!! A PACC to tylko umilenie gry.

Jakbyś jeszcze nie zrozumiał... Zakładając konto pocztowe dajmy na to na WP.PL , pocztę masz darmo. Jednak konto te nie satysfakcjonuje cię z powodu małej pojemności skrzynki i ograniczeniem do 10MB wysyłanych listów. Chcesz wysyłać większe paczki i móc otrzymywać większe i mieć miejsce na ich magazynowanie. Wykupujesz konto premium które jest dodatkiem do twojej DARMOWEJ POCZTY i odblokowuje ci darmowe opcje oraz możliwości. I tak samo jest w Tibii!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Bo taka jest prawda. Facc to demo.
Tibia nigdy nie była i nigdy nie będzie grą demo. Nie rozumiem czego czepiliście się tego twierdzenia. Dla przykładu ściągnijcie demo FIFA'08. W demie tej gry masz możliwość tylko i wyłącznie rozegranie meczu towarzyskiego, reszta jest zablokowana. W Tibii FACC mają dostęp do ponad 50% terenów, 70% Questów, 100% rzedmiotów! Jeżeli wy to nazywacie demo to czym w takim razie będzie "demo" FIFY '08!!!???

Tytułem uzupełnienia... http://www.tibia.com/abouttibia/?subtopic=whatistibia(Akapit 3 pod obrazkiem profesji)

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee

Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 13-02-2008 o 22:25.
Rafals from hell jest offline