Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ptakuba
@Rafals z Helu:
1. Wiem, mówiłem, że z wyjątkami. Ale co do drugiej części to poraktycznie potwierdziłeś moje słowa: płacisz - masz lepszą postać - czyli jakbyś kupował konto.
|
1. Czego nie możesz zrozumieć, że KONTO JEST DARMOWE, a PACC jest DODATKIEM (ULEPSZENIEM), a nie płatnym kontem! Zastanów sie co ty w ogóle piszesz! Jak sobie ty to wyobrażasz? Ja płacąc za PACC mam mieć postać gorszą niż FACC!?
Zapamiętaj raz na zawsze KONTO JEST DARMOWE!! A PACC to tylko umilenie gry.
Jakbyś jeszcze nie zrozumiał... Zakładając konto pocztowe dajmy na to na WP.PL , pocztę masz darmo. Jednak konto te nie satysfakcjonuje cię z powodu małej pojemności skrzynki i ograniczeniem do 10MB wysyłanych listów. Chcesz wysyłać większe paczki i móc otrzymywać większe i mieć miejsce na ich magazynowanie. Wykupujesz konto premium które jest dodatkiem do twojej DARMOWEJ POCZTY i odblokowuje ci darmowe opcje oraz możliwości. I tak samo jest w Tibii!
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Bo taka jest prawda. Facc to demo.
|
Tibia nigdy nie była i nigdy nie będzie grą demo. Nie rozumiem czego czepiliście się tego twierdzenia. Dla przykładu ściągnijcie demo FIFA'08. W demie tej gry masz możliwość tylko i wyłącznie rozegranie meczu towarzyskiego, reszta jest zablokowana. W Tibii FACC mają dostęp do ponad 50% terenów, 70% Questów, 100% rzedmiotów! Jeżeli wy to nazywacie demo to czym w takim razie będzie "demo" FIFY '08!!!???
Tytułem uzupełnienia...
http://www.tibia.com/abouttibia/?subtopic=whatistibia(Akapit 3 pod obrazkiem profesji)