Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2008, 14:52   #449
Shinhoshu
Użytkownik Forum

Shinhoshu's Avatar

Data dołączenia: 08 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Silvera
Poziom: ~80
Skille: 87/86
Poziom mag.: 6
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez doskonaly11 Pokaż post
poreda nie odpisywalem bo nie siedze 24/h przed kompem,to ze padlem po mnie splywa przez te 3-4 miechy co nie gram na silverze zrobilem sobie 92 lvl i dziwne zebym nie padl skoro zabiliscie mnie w 4+ i kazdy wyzszy lvl, co dotrapa oooo to nice normalnie sam w niego wpadlem xd stalem i pisalem z ...hero i z drugiej strony nagle wpadlo pare nobkow a ze bylo waskie wejscie na 1 osobe wiec nie mialem jak uciec, wiec nie wiem czym sie szczycicie,bo to bylo z zaskoczenia.
Po 2 ja nie jestem niesmiertelny kazdy kiedys pada wiec nie podniecajcie sie tak.
Dawergo hehe nie zasluzylem sobie na szacunek, to wy zaczeliscie na mnie jechac, ja jechalem na shake bo to on 1 sie do mnie dojebal bo byl w ftp i chcial pokozaczyc a wy zeby sie podlizac,wielcy obroncy hehe zaczeliscie mnie krytykowac ze noob itp
Michalakmee ta pewnie ja zaczolem, przypomnij sobie jak z skaha z ftp na poh po mnie byliscie i pay or hunted ...xd zal wogole cie nie znalem i po co sie w*******aliscie do tego co pisze na tego br? wasza sprawa to byla ? was atakowal ? nie tylko mnie, to huj wie skad pomysl zeby sie do mnie dojebac, bo to br? i moze sobie pekowac? i jak to powiedzial shaka"on mial haka i moze pekowac''

edit'''A ty qrwa baranem jesteś? Jemu chodzi o nieuprzejmy lub nieuprzejmym''
i prosze dosk... zaczyna, to po co ta prowokacja on z wami normalnie pisal a ty zaraz mu jedziesz
hail noob nieomylny team forum
Jak coś to nas było 3...
Z tego Gess 95, ja 78, i drutek 57
I jeszcze erius dranax, i divi~ ale oni nie atakowali tylko stali i trapowali
btw,
A was to ile było? ile tam stało i trapowało, jakbyście pomyśleli i zaczeli mnie walić to może bym padł... A twoi koledzy stali sie i gapili jak padasz, no moze jakis hurin druid czy jakos tak tylko cie leczył...
@Gorti
Wbił, ale co mu z tego? Jak tylko w lvlu jest dobry a reszta to noob jakich mało, przykładem była wczorajsza akcja...
@down
Napisał ,,zabiliscie mnie w 4+''
A atakowalo go 3 osoby...
moze i tak ale to nie była taka akcja że erius i divi doskonalego trapowali tylko oni stali za mna a doskonaly w srodku i jego koledzy go blokowali <lol2>
a gess za jego kolegami z drutkiem, bym mial ssa to by było wszystko jasne...
narysuje mały projekt w paintcie xDD

Ostatnio edytowany przez Shinhoshu - 13-02-2008 o 16:16.
Shinhoshu jest offline   Odpowiedz z Cytatem