Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mendolina
@Kacperka
Why? Jakby stosował trochę interpunkcji i logiki w zdaniach to bym się połapał. A jeśli chodzi o Setha to co, może kłamię?
@doskonały
Trixel np. nie będzie potrafił dowodzic bo ma 2-3 ownerów, tak samo Olaf. Wczoraj na Uncle jak padł był Crovax, dlatego padł, bo ma trochę honoru, a zwykle gra Nathan czy jak tam to zawsze ucieka xD.
|
Uncle mial jakas szanse ucieczki z tamtego trapa nie wbijajac rsa? o.O nie wydaje mi sie ;P, nom ale mniejsza z tym.
A akurat co do tego jak Pan doskonaly napisal o Sethu to nie zwalaj na niego ze to znaki interpunkcyjne, bo przynajmniej moim zdaniem poprostu ci sie pomylilo i nie potrafisz sie do tego przyznac ;P
Ja nie chce bronic doskonalego bo sam uwazam ze te jego przezwiska itp sa zalosne i sam mam o nim swoje zdanie... Ale troche mnie juz dobija jak Shaka i Shinhosu wjezdzacie na niego za all.. Juz takie glupie preteksty macie ze masakra ;P wezcie all wyloozujcie bo to sie juz nudne i zalosne robi...
(Bez urazy dla nikogo ofc)
btw.. Co do mojej gramatyki sie nie przyczepiajcie bo w polsce nie mieszkam i nie mam duzo kontaktu z polska gramatyka ostatnio, wiec mam prawo popelniac bledy xD...