Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Demo to część gry, która jak nazwa wskazuje (demonstracyjna) ma za zadanie zapoznać cię z grą i zachęcić do kupna pełnej gry czyli Pacc. A, że tibijski facc ma aż tyle rzeczy to powinniśmy się cieszyć ale nie zmienia to faktu, że demem jest. Są różne dema. Demo Tibii, demo Fify i dema co działają z tydzeń.
|
Nie wiem jak to odbierają admini, ale ja za takie głupoty bym bany rozdawał... wprowadzasz innych w błąd!!! Człowieku!!! Wytłumaczyłem ci to na koncie pocztowym, wytłumaczyłem to na demie FIFY, na czym do ch*ja mam ci jeszcze wytłumaczyć żebyś zrozumiał, że TIBIA TO NIE JEST DEMO!!! KU*WA. Jeżeli reklamują się jako gra darmowa, to w rzeczywistości taka jest!!
W linku, który dałem pisze: "the game can be upgraded anytime to a Premium Account." (gra może być ulepszona w dowolnym czasie do konta płatnego). Może ja jestem głupi, może mam jakieś zwidy, ale czy tam pisze: "You can buy anytime full version of game"?????
Ku*wa, czy ty próbujesz być mądrzejszy od twórców gry? Zastanów się co ty wypisujesz.
Na koniec dodam, że mimo iż założyłeś ten temat, to jesteś niemniej upierdliwy jak ci co zakładali tematu w stylu "dlaczego nie dali nic dla facc"... Myślałem, że jesteś mądrzejszy... -.-
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sr@x
dobrze że ktoś próbuje wytłumaczyć dzieciom że facc to demo, ja narazie nie gram bo też mam facca ale może wrócę na sqnersa tylko z kątem premium bo ja chce grać na pełnej wersji 
|
Twoja wypowiedź świadczy iż sam jesteś dzieckiem... Na dodatek robisz koszmarne błędy interpunkcyjne i te orty (
narazie, chc
e, k
ąto)
Żeby nie robić nowego postu...
W akcie skruchy, desperacji i rozpaczy postanowiłem sięgnąć do innych źródeł (WIKI) oto co tam znalazłem:
Cytuj:
Zwykle interaktywne dema to zmniejszone wersje pełnych gier, ograniczających grę do kilku poziomów, pozwalające na wykorzystanie części możliwości lub z limitowanym czasem gry. Zazwyczaj termin "dema" odnosi się do dema interaktywnego.
|
Cytuj:
Nieinteraktywne demo to nagranie działania gry za pomocą wideo lub odgrywane za pomocą jej własnego silnika. Takie dema są zazwyczaj pokazywane na targach i festiwalach gier komputerowych, takich jak E3, gdzie gry są wciąż w fazie produkcji, a pokazywane są jako pokaz rozgrywki lub użytej technologii. Takie dema mogą być również dystrybuowane przez Internet, z czasopismami jako zwiastuny nadchodzących gier lub pokazywane na stoiskach z grami komputerowymi w sklepach (często obok dem interaktywnych).
|
Tibia nie kwalifikuje się w żadnym z tych dwóch rodzajów dem, a przecież to jest źródło z encyklopedii

z nim też będziesz się sprzeczał?

A może powiesz, że tibia ma tylko kilka poziomów??
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin
Bo taka jest prawda. Facc to demo.
|
Zapomniałem wcześniej zapytać... gdzie ty tą prawdę znalazłeś? Masz jakieś konkretne namiary, dowody na to, że jest to prawda? A być może są to tylko twoje przypuszczenia? hyh?