Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2008, 11:25   #7211
Xaukas
Użytkownik Forum

Xaukas's Avatar

Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: K-ce
Wpisy bloga: 1

Stan: Aktywny Gracz
Send a message via Skype™ to Xaukas
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Szymislaw2020 Pokaż post
Czy dam rade expić ma Elf Fortress?

32lvl pallek 70/57 eq: blue robe,plate legs,steel helmet,vampire shield,

Co lepiej wziąść bolty/rs'y Manasy/health potiony?

~~FACC~~
Hmm dać sobie rade to dasz ale weź bełty bo włócznie są "ograniczone" a jak się do Ciebie dobierze niemała grupka Elf Scout (na odległości) to nie fajnie będzie. Weź manasy i przydało by Ci się gfb+hmm żeby zdejmować grupki/dobijać samotnika

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Uniqoer Pokaż post
Yo!
Mam 28 (zaraz 29) lvl paladyna, skille 63/43 i wmiarę dobre eq, Facc.
Gdzie mogę dobrze expić (pls tylko nie dwarfy, bo jak je widzę to chyba sobie rzygnę ), żeby było dużo exp?
Pzdr for all Tibia player!
Hmm jak dobijesz 30 lvl to tak jak pan wyżej (i takie same wyposażenie) jest jeszcze ghost land + stealh ring (ds'y są exp'o dajne tylko trochę słabszy loot, ale za to ghule t raj gp (pamietaj o paru hmm + gfb jak byś stalker'a spotkał) i został jeszcze zamek koło AB tam też (jak jest mało ludzi to w ogóle raj) możesz zbierać loot (czyt. złom z mino i paru innych)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pambinho Pokaż post
31 ED 37mlvl gdzie expić?Żeby bylo b duuuzo kasy bo musze pozbierac na lepsze eq a exp taki sredni.Mam pacca

~Pambinho~
Jeśli masz pacc to tomby do ghuli + loot bagi. Jeżeli facc to ghost land na tej samej zasadzie. Możesz jeszcze na dwarf mines bo z soldów lecą crossy+dwarven shield+ battle axe
ps. jak gdzieś mi "ucieło" "o" to przepraszam ale coś mi ten własnie przycisk nawala.

Ostatnio edytowany przez Xaukas - 14-02-2008 o 11:33.
Xaukas jest offline   Odpowiedz z Cytatem