Temat: Sword vs Axe
Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2008, 13:11   #26
Kee
Użytkownik forum

Kee's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2007

Domyślny

Mam ten sam problem, nie wiem co wybrac... Axe czy Sword
Moze i Axe ma troche tego ataku... Ale Sword ma duzo defa i wiecej tych plusów. Jak tak patrze to same nupki sie wypowiadaja na tym forum, ktorzy nigdy nie mieli 50+ lvl i nigdy nie grali kina. Qmpel powiedzial mi kiedys, ze jak gral jeszcze na tej starszej tibi (7,4 czy 7,5) kiedy to nie bylo Ave, to wbil ten 100+ na swordzie i potem zalowal ;/
Nie chce pozniej zalowac wyboru, ale zawsze gralem swordami...
Wszyscy mowia, ze jezeli chcesz daleko zajsc, to bierz Axe, ale to jest nieprawda...Popatrzcie sobie na Seromontisa, jest najlepszym graczem na tibi i knightem, ktory bije ze sworda. Tanie Axe ringi... bzdura ;p
Niekiedy to wlasnie tacy knightci 60+ expia czasem na orc fortres i z orc leaderow lootuja sobie sami sword ringi, a ty co? bedziesz latal na 60+ na dwarfach? OMG
Teraz to def sie liczy... SCA(50atk 30def +3) + MMS (37def)= 37 + 3 = 40 def, czyli 50 atk/40def, gdy jedziesz z SCA, a Ave (50atk 38def) czyli...
SCA = 50/40 <-- Na moim servie 900k+
Ave = 50/38 <-- 200k-250k
roznica niewielka, a SOV?
48/40 xD
Seromontis napewno gral kiedys kina z axe i pozniej zrobil ze swordem, bo dobrze wiedzial, ze kilka tych pkt. mniej w potworka nie sa porownywalne z tymi pkt, ktore my bierzemy na klate...
Qmpel 86+ skill ze sworda mial best hit 448, a pewien qmpel ma 101 skill z Axe i best hit 468... Wiec o czym tu gadac? Oczywiscie to sa hity ze SOV'a i SCA

Nupkom mowimy NIE
Dziekuje ;]

Ostatnio edytowany przez Kee - 14-02-2008 o 13:17.
Kee jest offline   Odpowiedz z Cytatem