Victeron na prawde mi ciebie szkoda, ogarnij sie przeciez ty bys sobie samochod kupil albo nawet i 2 za ta kase co wydales na gierke i za ta co zamierzasz wydac.
Po prostu nie moge, czasmi mysle sobie jakim ty jestes debilem, nieudacznikiem, co jestes w stanie zrobic zeby moc grac w gierke, a czasami jest i juz ciebie szkoda. Gdybys mogl to jestem pewien ze szybko bys sie wyplacil jak to robiles w przeszlosci.
A wy reszta Rise sie cieszcie bo dzieki niemu macie kase na blessy i wyposazenie i nower chary do grania. Bez niego szybko by sie ta wojna skonczyla, a tak to przynajmniej jest troche zabawy
A teraz troche faktow o Victeronie:
jest on tak glupi ze wyslal 300 euro haha za chara ktorego nigdy nie zobaczy. Ale co jest najsmieszniejsze swojemu wrogowi ktory go wkrecil jak dzieciaka a my caly czas mielismy pompe.
chcial rowniez kupic moja postac, postac beriga, i z tego co sie teraz dowiaduje wiszpera.
przeciez to jest ewenement na skale swiatowa !!!Jak mozna byc tak glupim zeby wysylac kase wrogowi, bez zadnych aukcji allegro nawet (co oznacza ze nawet nie moze dochodzic sswoich racji na policji haha)