Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2008, 17:36   #47
Avenlight
Użytkownik Forum

Avenlight's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2007
Lokacja: Śrem

Avenlight ma numer GG 9326036
Domyślny

Fake bardzo dobry, naprawde mi sie podoba, ale jak zawsze mam "ale", mianowicie odnoszenie sie do Elfa "Istoto, Istote, stworzenie, potworze" itp wydaje mi sie troche pogardliwe i traktujace rase Elfia jak zwyklego psa czy dzika czy jakies inne zwierze ktore mozemy spotkac np.: w lesie. Elfy to raczej rasa ktora mysli(oczywiscie,kazda istota mysli, ale chodzi mi o myslenie wykraczajace poza "zdobadz pozywienie, obron sie i mlode przed napastnikiem, by chronic gatunek rob to z bylejakim osobnikiem plci przeciwnej"), ktora tworzy rodziny, miasta czy inne osady w ktorych moglaby mieszkac, a u ciebie wyglada to na razie tak, jakby elfy byly glupie i traktowane bardzo zle. No jest tez pare literowek, ale to odpuszcze(sam mistrz ortografii nie jestem).

Efekt z obrazkow 75 - 82 przynosi mi na mysl Prince of Persia: The Sands of Time.( a to bardzo dobrze, bo uwielbiam ta gre)

Jak narazie jest swietnie, zwlaszcza gdy sie przyrownuje ten fake do reszty na forum(oczywiscie w ostatnim czasie). Oby tak dalej, czekam na next part.

Pozdrawiam Aven

Ostatnio edytowany przez Avenlight - 14-02-2008 o 17:38.
Avenlight jest offline   Odpowiedz z Cytatem