Fake bardzo dobry, naprawde mi sie podoba, ale jak zawsze mam "ale", mianowicie odnoszenie sie do Elfa "Istoto, Istote, stworzenie, potworze" itp wydaje mi sie troche pogardliwe i traktujace rase Elfia jak zwyklego psa czy dzika czy jakies inne zwierze ktore mozemy spotkac np.: w lesie. Elfy to raczej rasa ktora mysli(oczywiscie,kazda istota mysli, ale chodzi mi o myslenie wykraczajace poza "zdobadz pozywienie, obron sie i mlode przed napastnikiem, by chronic gatunek rob to z bylejakim osobnikiem plci przeciwnej"), ktora tworzy rodziny, miasta czy inne osady w ktorych moglaby mieszkac, a u ciebie wyglada to na razie tak, jakby elfy byly glupie i traktowane bardzo zle. No jest tez pare literowek, ale to odpuszcze(sam mistrz ortografii nie jestem).
Efekt z obrazkow 75 - 82 przynosi mi na mysl Prince of Persia: The Sands of Time.( a to bardzo dobrze, bo uwielbiam ta gre)
Jak narazie jest swietnie, zwlaszcza gdy sie przyrownuje ten fake do reszty na forum(oczywiscie w ostatnim czasie). Oby tak dalej, czekam na next part.
Pozdrawiam Aven
Ostatnio edytowany przez Avenlight - 14-02-2008 o 17:38.
|