Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2008, 22:47   #144
Moffler
Użytkownik Forum

Moffler's Avatar

Data dołączenia: 10 02 2008

Imię: Moffler
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 47
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Snagoth Pokaż post
Wkoncu ktos zaczal normalny temat a nie same klotnie o.O thx Bike~ :*

wiec co do OB to poprostu osoby z gildii Night/Polanie maja wieksze pojecie o walce w Tibii niz Rebels. Trzeba tez przyznac troche racji Rebels ze samymi knightami jest trudno wygrac ale to ma swoje plusy i minusy tak samo jak to ze w Dec~ jest wiekszosc sorckow. Knighci w rebels przy dobrym zgraniu moga byc nie do rozwalenia a sorckowie w Dec~ moga sie skladac jeden po drugim przy dobym zgraniu bo to wkoncu tylko sorckowie... Co do samego OB to po prostu bylo widac to ze w Dec~ jest duzo mnie osob i a osoby z Night/Polanie nie boja sie walczyc... najlepszym przykladem moze byc Defek ktory z tego co pamietam nigdy nie bral udzialu w zadnych wojnach, zawsze byl uwazany za 'nooba pvp' (to nie moja opinia tylko wiekszosci osob na Eterni, ja oceniam po tym co widze a nie po tym ze nigdy nie walczyl, ja tez nie walczylem nigdy w wojnie na Eterni a nie uwazam zebym mial slabe pvp) a wcale sie tak nie zachowywal, wychodzil odwaznie do przodu zwracajac uwage Dec~ na siebie a reszta gildii atakowala... i Defek wiedzial ze nie zlozy sie tak szybko bo reszta gildii nie stala i nie patrzyla sie tylko ciagle m walle i sdki wiec Dec~ nie moglo spokojnie atakowac Defka bo tylko tak mogli by go zlozyc... mysle ze 'lagi Bysena' sa tylko wymowka... a Dec~ wezmie ta lekcje to serca i napewno nie bedzie juz swobodnego biegania kolo 30 osob i kazdego pokolei skladaina
troche pedalskim akcentem zaczales. pvp defendera objawia sie wedlug ciebie w 'bohaterswie', w ktorym to wylecial na pierwszy ogien?