Witam ludki i ludziki...
Raczej nie wypowiadam sie w tematach na tibia com, tibia pl itp itd... Powodem tego jest jak mozna sie domyslic:
- bezsensowne gadki <patrz kilka wypowiedzi roznych osob>
- wyzywanie jeden drugiego
- zgrywanie kozaczkow
oraz wiele innych rzeczy, ktore naprawde nie sa potrzebne do rozmowy na dany temat.
Chcialbym sie odniesc do tej wojny bo wiem co nieco o wlasciwie kazdym z czlonkow Decessus no i jak wiadomo jestem w tej wojnie.
Decessus bedzie walczylo dlugo bo tak jak juz ktos napisal wczesniej sa znudzeni graniem. To jednak nie tlumaczy ich debilskiego zachowania jakim jest zabijanie kazdego gracza biegajacego po Eterni, glownie polakow.
Poki mieli wojne z McG, RO, Rebels ja tam nie mialem nic przeciwko bo wojna jest wojna i tyle. Natomiast kiedy zaczeli zrobic msowe pk'owanko na ludziach to juz mi sie nie podobalo bo nie lubie takiego zachowania.
Kazda osoba co mowi, ze jemu to pasuje pieprzy bzdury. I tu pewnie padnie pytanie od kogos... "A co nie mozna pkowac wszystkich??" otoz chodzi o fakt przesadzania i przeciagania struny. Ludzie tacy jak Dami~ popieraja takie cos z 2 glownych powodow:
1) pomagaja deessus bo licza na to, ze pozniej beda mieli jakies specjalne wzgledy
2) kazdy, ktory nie byl zlapany przez decessus mowi, ze jemu to wisi do poki to i po niego nie wpadna
Owszem sa gildie jak Pink, DL, Maelstorm, ktorych Decessus nie bedzie bilo z wiadomych wzgledow. <bo osoby z Decessus sa bylymi czlonkami tych gildii>
Ja doszedlem do wojny tylko dlatego, ze mam w dupie juz Tibie juz od jakiegos czasu a i nie chce zeby ludzie, ktorzy sie dobrze bawia ta gra nie mieli okazji grania poniewaz kilku znudzonych kolesi postanowilo sobie zabijac kazdego pokolei.
Ci co mnie znaja wiedza, ze nigdy nikogo nie zabilem od tak sobie. Jakby kazdy sie trzymal normalnych regol gry i nie zgrywal idioty byloby o wiele lepiej na Eternii i na Tibii.
Faktem jest tez, ze ci ktorzy zgrywaja wielkich wojownikow i bohaterow w grach komputerowych online tak naprawde nic nie znacza w rl. Glownie sa to dzieci lub ludzie bez wyksztalcenia nie robiacy nic oprocz ciezkiej pracy fizycznej no i potem probuja sobie w ten sposob wynagrodzic swoje beznadziejne zycie rl w grach.
Na koniec zycze Night, Mcg, Rebels, RO oraz swojej gildii i mi samemu powodzenia w tej wojnie.
ps. Chcialbym zeby ludzie pewnego dnia zrozumieli, ze gra jest dla wszystkich a nie tylko dla kilku osob...
pozdro
Kris
|