Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2008, 05:04   #1471
Imperek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 21 01 2008
Lokacja: Wawa

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Imperek
Profesja: Knight
Gildia: Sibuna
Świat: Morgana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez xMaGiCx Pokaż post
Cos Mi sie zdaje ze juz wkrutce Sibuna Wlonczy sie do war.Cos niechce mi sie wiezyc ze przez caly war beda neutral......
to uwierz....tak samo jak ja wierzę, że kiedyś opanujesz zasady ortografii Cieszę się, że nie napisałeś Sibóna. Jak nikt nas do wojny nie wrzuci, to sami do niej nie wejdziemy.

1) Marelw i Eter, jak spotykacie się na jakiś sparing, to ja z wami. Mogę zneutralizować (ew. zalkoholizować) ochroniarzy Etera, ale jednym z nich musi być Dasiek
2) Wcale się nie zdziwię jak Victeron zawalczysz z Eterem kiedys po jednej stronie
3) Tak w sumie sobie mysle, obie strony maja tyle na sumieniu roznych dziwnych akcji, czy to share, czy PK chary, czy kupione chary, ze naprawde, chyba nie ma sensu się tutaj o cokolwiek przebijać. Spuścić zasłone milczenia i cieszyć się, że walka jest fajna.

Dla tych co nie wiedzą. Nizahe kiedyś podczas takeigo pół trapa na Titanii zaczął gadać z wrogami. Ktoś mu powiedział "Say hello to Amber", Nizahe powiedział coś w stylu "e?" i dostał via combo teleporta do świątyni. Amber to jeden z NPC na rookguardzie.

Ostatnio edytowany przez Imperek - 15-02-2008 o 05:08.
Imperek jest offline