Zobacz pojedynczy post
stary 07-12-2004, 14:38   #15
Centaurek
Użytkownik Forum

Centaurek's Avatar

Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: Szczecin

Stan: Niegrający
Imię: Centaurek
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 22
Skille: 53/52
Poziom mag.: 3
Centaurek ma numer GG 1073095
Domyślny

Moja historia może być troche smieszna . Z powodu takiego, że kiedyś zdarzało mi się zaśmiać jak koni (Ihaiaahhaiaaahaa), to mnie niektórzy złośnicy od koni wyzywali. Tym zwierzątkiem być nie chciałem . To przybrałem sobie Centaur - pół koń, pół człowiek. Jeśli mam być w końcu koniem to wole zachować jakieś cechy człowiecze . Takiej ksywki używałem w wielu grach, lecz gdy przyszedł czas na Tibie - Centaur był zajęty. Myślę myślę, więc dodałem końcówkę -ek ! Centaurek ! I taki był wolny. Runemakera po prostu zmieniłem końcówke na -eq, czyli Centaureq. Palladyn ma ksywkę Adoranas. A tą ksywkę to wziąłem po części z głowy i z Gothica. Jak wiadomo jednym z bogów jest Adanos. I tak razem w połączeniu powstał Adoranas. Dalej - Fineze. W Harrym Potterze jest centaur o imieniu bodajże Firenzo czy jakoś tak. Polubiłem tą postać i jeszcze była ona w V tomie jako nauczyciel. A no i jakoś tak wyszło ;-). Czasem mylą mnie z niejakim "Fanizo". Raz się przestraszyłem nawet, że mnie hackneli i ktoś biega sobie moją postacią (tak mi qmpel gadał, że gadał ze mną kiedy mnie nie było). Skracają czasami Centaurek i wołają Centi, Cent. Kuzyn wybrał ksywkę Minotaurek, a jego runemaker ma Minotaureq. Tylko że on już nie gra . KUZYNKU WRÓÓÓĆ !!! (nie ma już neostrady ) !!