Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2008, 23:40   #1
KatsuKnight
Użytkownik Forum

KatsuKnight's Avatar

Data dołączenia: 19 10 2007
Lokacja: WrOCk

Stan: Aktywny Gracz
Świat: GuaRdia
KatsuKnight ma numer GG 7007918
Domyślny Knight/Pall pomocy!!

A więc mam problem w trakcie ferii "wyhodowalem" sobie 20 knighta skille 70/69 (sword) oraz 25 palka skille 65/50 świat No-Pvp. I teraz mam dylemat... Kim grać oto staty

Knight:
Lvl: 20
M lvl: 4
Skille: 70 sword / 69 shield
Eq: Golden armor, crown legs, crus helmet, Vampire Shield, Bs/ Wyvern Fang, Fur Boots

Pall:
Lvl: 25
m lvl: 8
Skille: 65 dist / 50 shield
Eq: B robe, Blue Legs, Dragonka, Hat of the Mad, Boh.

Oba chary posiadają w depo łącznie 60k więc kasy nawet syto (kasa pochodzi od mojego BYłEGO 68 knighta został haknięty ale eq odzyskałem )

Więc tak kim ja mam grać, bo zawsze ciągnie mnie do knighta ale on trochę mozolnie na początku expi, a potem z niego fajny wojownik. A palek szybko expi itp. zamierzam kupić pacc jak jakimś charem osiągne 40 lvl.... Ale nie wiem kim.... Zależy mi wbić 100+ xD Może się nieuda ale najwarzniejsze ambicje.

Myślałem tyle czasu, co gram palem to jakoś myśle jak to bylo na starym najcie i wracam na knighta ale palek też niezły.... Już sam nie wiem... Patrząc na staty to zawsze na większości światów przewaga i The Best są Knighci ;p

PLX POMOCY
KatsuKnight jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.