Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Geanezis
Ja na twoim miejscu wybrałbym sorca z wielu powodów.
1.Strzały bądz bolty są droge.
2.Pall'a nieustanie trzeba trenować ,a kamienie i speary znikają.
3.Widać ,żę masz marne skille.
4.Sorckiem łatwiej się gra i na niskim levelu mało wydaje ponieważ wand bp hmm i eksp ma bardzo dobry.
5.Palladyn na małym levelu dużo strzał bądz bolt'ow które kosztują dużo i praktycznie się nie zwraca chyba ,że LootBag rozpatrz + i - Obu profesji i zdecyduj się na własny intelekt ,ale dużo praktyczniejszy byłby ten Sork taniej by ci wyszło.
Wymień Devil Helmet na Crown Helmet dużo lżejszy i zbieraj na Blue Robe.
Pozdrawiam
|
Jak to przeczytałem mało nie klękłem ze śmiechu... Koleś grałeś pallem kiedyś?? Chyba nie.
Ad1. Strzały i bolty są drogie... łoś palek sam sobie może je robic
Ad2. Wiesz na ile starcza 100 small stonow?? CHYBA NIE... A po drugie przy expie szybko wpada dist..
Ad3. Z tym się zgodze... Ale znam osoby co do 30 lvla maja 60 idst bo nie skillowali a fajnie sie im gra
Ad4. Palem się szybciej skilluje, przykładowo jesteś z spirkami i shieldem na cycach i ja palkiem mam 50+ shielda ty moze 19 kto szybciej padnie jak się Rozłączy....
Ad5. SIE NIE ZWRACA ;O Palek spoko na 70-80 lvlu expi sobie na Hero a tam zaj*bisty loot i kasa...
Amunicje sobie sam robi ;p A teraz po Upie bron mu nie spada tylko czasem znika a sorc co?? Na 20 lvlu palkiem ładuje po 150 a ty sorcem max 60 ;p Kto ma wieksze waste