Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2008, 13:50   #111
durel
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 05 03 2006

Stan: Niegrający
Domyślny

Jeżeli można wtrącic.... zawsze myślałem, że sorc lepszy, ale gdy na 7,8~ zacząłem trochę sorcem grac to zaraz mi się znudziło.... wg. mnie knight jest dużo lepszy Co prawda scaraby i żółwie... dużo czasu, ale jakbym teraz grał knightem od początku to znalazłbym dużo lepsze expowiska. Poza tym blokowanie.... Dużo ciekawsze niż visowanie z daleka ;p
No i jakiś boss.. to ofc knight bloknie. Kasy też najwięcej i z grana może jebnąc ładnie, a i można fajny secik strzelic sobie, różdżki sorca mi się nie podobają ;D

A co do tematu to bardzo ciekawy. Widac ze masz farta na hydrach (ironia). Spróbuj tomby bic, dragów więcej. Nie wiem jak z sorcem, ale palem można by behe up/down, ale sorc raczej za kruchy ;< (kolejny minus sorca ;D). Weź blockera na kopalnie svargrond albo frosty No i ofc wrl (z blockerem).

A i nie dawaj ssków starych nagle, bo bez sensu wygląda adv na 80 i nagle na 40... ;D

Pozdro
11:52 Zhaltard [43]: jeszcze polska nie zginela puki my zyjemy co nam obca wziela sablo od biezemy marsz marz dobrowski z ziemi wloskiej dopolski za twoim psewodem z loncym sie z narodem

Nie ma to jak prawdziwy patriota ;s
durel jest offline   Odpowiedz z Cytatem