Temat: Sorc czy pal?
Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2008, 13:52   #28
Xelu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 07 2007
Lokacja: Trzcianka k/Piły

Stan: Niegrający
Domyślny

@Undeadzik
masz 28 sorca i twierdzisz ze "expisz" nie uzywając potionów i nie masz waste...dobrze troche obliczeń :
zakładam ze uzywasz :
Wand of Cosmic Energy - 8 many na strzal przy regeneracji many 2 punkty co 3 sekundy.
wniosek:
12 sekund żeby oddac strzal który zadaje srednio 45 dmg. nie wiem na czym, expisz ale wymienie tu typowe imo potwory które bijesz najczesciej :

Rotworm - 65 hp - 2 twoje strzaly - czyli 24 sekundy na jednego
Carrion Worm - 145 hp - 4 strzały - 48 sekund
Minotaur - 100 hp - 3 strzaly - 36 sekund
Cyclop - 260 hp - 6 strzałow - 72 sekundy
Beholder - jak wyzej
Zakładając ze sie nie leczysz - bijesz wszytsko uciekajac lub lurujesz pojedynczo wnioskujemy dalej:
z lvl 28 - na 29 potrzebujesz 35200 expa :
rotworm: 35200/40expa * 24 sekundy = 5,866 godziny
Carrion worm: 35200/70 expa * 48 = 6,666 godziny
juz mi sie nie chce dalej ale sam widzisz co mowisz....tak wyglada twoj exp nie uzywająć cyt:"nie kupowalem nigdy mana potionow i nic!"

ale skoro ci sie dobrze tak gra to graj tak dalej bedzie szybszy resp na servie xD

a co do twojego blysku na 65 lvl przy pomocy "UE za 650 many" to powiedz mi gdzie bez waste moge tak expic...moze i jednorazowo zadasz duzy dmg ale kilka potworów w ktore zamierzasz uderzyc w miedzy czasie leja i ciebie....za sume wydana na potiony zeby wrocilo to 650 many pall kupi tyle amunicji ze stopniowa zada wiekszy dmg niz ty jednym hitem... i on na luzie a ty mozesz sie zwinac trzymajc stworki by zadac to "smiercionosne UE".
Xelu jest offline   Odpowiedz z Cytatem