Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2008, 18:23   #255
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vil Pokaż post
Gowno prawda.
Nie wziąłeś pod uwagę licznych podziemi, które znajdują się na mainland, a jest ich naprawdę dużo, np: podziemia z umarłymi pod mount sternum, hallgate, maze of the lost souls, ghostland(największe podziemia w grze)... facc ma dalej dostęp do 100% przedmiotów, które jak w większości grach nie zostały podzielone dla tych z darmowym kontem i płatnym kontem. Większość questów nadal jest dostępnych dla facc ;] Jak sam powiedziałeś wersja demo nie dopuszcza zmiany, a jak się okazało to i FACC dostali nowe potwory na DC (Dark Apperiance i Magician) i Mount Sternum (Cyclop Drone i Smith, Crytp Shlambler). Jeżeli tu nie ma żadnej zmiany, tak jak dodawanie nowych przedmiotów po upie to radzę kupić okulary, może wtedy zobaczysz, bo jak na razie sam swoje słowa zaprzeczasz. Skoro nie liczą sie dla ciebie takie dodatki, to idź na inne gry MMORPG, gdzie również jest taki "FACC" i "PACC", założę się, że nie dają wspaniałych i bogatych updateów dla graczy z darmowym kontem, bo to była by czysta głupota, w innych grach też tak jest, że gracze z "PACC" dostają dużo, a ci z "FACC" mało lub w ogóle.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
Rafały z Piekła: A czy uważasz że jak napisze że: ''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz naprawde grać to zakup premium'' to do mojej gry zlecą się ludzie? Pomyśl -.-
A tak na marginesie to 65 - 70% tibii jest dla PAcc'a więc masz jeszcze jakieś pytania?
Hmmm... mówisz do mnie pomyśl, a sam raczej się zastanów co ty piszesz: ''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <----- paradox!! albo masz grę darmową, albo musisz za nią płacić... I ty mi każesz myśleć? Boże...

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon Arculin Pokaż post
Tak dla przypomnienia: PAcc może wejść i expić na FAcc area : )

A mówisz że nie chcesz kasy wydawać - przysiądziesz troche z lootbagami i PAcc za gp się kłania.
1. Tereny dla Facc i tak są zapchane... dlatego mało pacców się tam ładuje.
2. Takie kupno jest nielegalne, a na dodatek ryzyko, że cię skroją. ;]

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bloodwin Pokaż post
Vil dokładnie wytłumaczył wam (zwłaszcza ci Rafał), jak to wygląda. Może i innych przekonałeś, ale dla mnie Facc demem jest i nikt tego nie zmieni.
Do mnie jego argumenty nie docierają, i nie muszę lizać mu dupy tylko dla tego, że jest modem.
I wreszcie powiedziałeś coś z sensem: "ale dla mnie Facc demem jest i nikt tego nie zmieni", bo wcześniej upierałeś się, że FACC to Demo w sensie ogółu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez LarvaExotech Pokaż post
to oczywiste ze facc to jest demo dla kazdego. texty typu "tibia to gra darmowa, kupujac pacca masz dostep do dodatkowych opcji" to texty reklamowe, prawda jest taka ze facc to najwyklejsze w swiecie DEMO. nie da praktycznie nic osiagnac bez pacca (chociaz np. wbicie 100, 150, 200 lvl bez pacca to swojego rodzaju ciekawe wyzwanie ;> podejmie sie ktos?:d).
Uwierz mi, że bez PACC spokojnie można spokojnie nawet 200 walnać, czego przykładem jest expienie Seromontisa na D-Lair koło Veno, Eternala na Demonie ;] Jak widać miejsca są, a u nas na serwie już wiele osób zrobiła 90-100 lvl na FACC.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xerionis_Family Pokaż post
"Forum" jak sama nazwa wskazuje jest po to, aby każdy mógł wyrazić swoje zdanie i o nim podyskutować. To że są ludzie którzy pewne sprawy rozumieją lub nie to inna sprawa, ale każdy powinien mieć własne zdanie i prawo by je swobodnie wypowiedzieć.

A gdzie miał by podyskutować o Update Tibii jak nie na forum oficjalnej polskiej strony o tej grze?...
Na forum jest również opcja szukaj...

O ile się nie mylę to Tibia.pl jest nieoficjalna stroną.. <lol>

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee

Ostatnio edytowany przez Rafals from hell - 16-02-2008 o 18:30.
Rafals from hell jest offline