Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2008, 23:59   #5248
Komarek
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 11 2005

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez KriS1460 Pokaż post
matut to ze nie mam inva do ROMu to juz nie twoja sprawa.
a z tego ze 2 razy sie wyjebalem na 2 openach to znaczy o mojej lojalnosci, bo w fagu jak sie ktos wypierdoli to przez tydzien nie gra i placze ze na blessy nie ma bo FAG nie chce mu dac. I nie mow ze to nieprawda bo jak z wami bylem to tak bylo.
tylko aries wybiegl 3x razy na open w ciagu 1 dnia i za 3 razem bez Bless. Dla niego szacuneczek za to.
Mówisz w tym momencie również o sobie, no chyba że to twój inny owner walnął focha na cały świat i nie chciał się bić ? W fagu nikt nigdy nie dostał pieniędzy na blessy, każdy musiał zarabiać na siebie, oprócz kilku wyjątków jak wygrana fagu na darashii z 1,5 roku temu dzięki śmierci Elmo. No i oczywiście uzbrajanie magów przez całą gildie ale tak jest przecież wszędzie. Ogólnie po tym co robisz w tym momencie straciłem do ciebie cały szacunek jaki miałem, nigdy nie rozumiałem ludzi którzy zmieniają strony walki i adde którego tak wyzywałeś na vencie nagle staje się dla ciebie wzorem do naśladowania. I nie wypowiadaj się na temat Fagu skoro byłeś w nim maksymalnie rok.
Komarek jest offline   Odpowiedz z Cytatem