Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Adalgarin
jest tam pare innych questow, tajna biblioteka i pare innych ogolnie jest to najbardziej tajemnicze miejsce od wprowadzenia go do gry wedlug mnie  i dla faccow jest to takze na plus 3> ogolnie to ja tam lubie spedzac czas gdy nie mam co robic biore duzo fooda i staram sie rozwiazac zagadke ktora skrywa ta pustynia
|
80% deserta to vocation quest inaczej ten co dostajesz 10k albo prosciej co na 20 lvlu robisz
Sa ciekawe miejsca moze nie sama biblioteka ktora az tak tajna nie jest jak 3 switche w niej , Jedyne ciekawe miejsca tam to : 3 switche w bibliotece , dead villa ktorej normalnie nie powinniscie zobaczyc , jedno miejsce o ktorym nie powiem bo stado ludzi by zaczelo czegos tam szukac , banshee pod pustynia , przyklejony do podziemii deserta spike sword quest a raczej to co sie znajduje na platformie za mwallami , korytarz za kamieniami i to chyba bylo by wszystko - reszta odnosi sie do tego questa na 10k oraz do panpipe questa. Jak cos pominelem mam nadzieje ze miejsowka nie bedzie urazona