Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2008, 11:15   #4912
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
Ja all komnaty wyczyściłem, a to, że ktoś nie poszedł za mną i że był mass kick, to już nie moja wina.

Absolutnie nie chce oceniać tego co sie stało pod koniec "waszego" questa, ale mam pytanie. Czy planujesz kolejne pójście na poi z tymi ludzmi co przez tą sytuacje nie dokończyli questa? i ofkoz za free, bo przecież Ci juz zapłacili raz za zrobienie go a niezależnie od powodów, to nie wywiązałeś się z tego. Wielu ludzi pisze że nie zdążyło zaliczyć ostaniej komnaty, bo zwiałeś, więc chyba nie wyczyściłeś all komnat? Nie lubię plotek, więc proponuję żebyś rozwiał wątpliwości tych co wam nie towarzyszyli i odpowiedz na to. Pozatym w jaki sposób zamierzasz się rozliczyc z pobrania pieniędzy za questa z tymi ludzmi co tam padli i zaplacili za POI? Chciałbym Ci zwrócić uwage że na każdym servie w takim przypadku, organizuje się kolejne POI, na które już za free, zaprasza się te osoby co zaplaciły za 1 POI, ale padły.

P.S: uprzedzając Twoje i innych komentarze dotyczące tego że się odzywam w tej sprawie. Mam do tego pełne prawo ponieważ jestem liderem gildi, której członkowie, uczestniczyli w tym queście wczoraj i w tym momencie ich reprezentuje oficjalnie. Postaraj się odpowiedzieć na mojego posta kulturalnie i bez chamstwa.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem