Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2008, 14:31   #4930
HuraganBlade
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 01 2008

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Menera
Poziom: 194
Skille: 95/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix Pokaż post
Huragan, Ty tylko gadać umiesz. Nie zamierzam iść powtarzać PoI'a, szczególnie z ludźmi, którzy boją się blokować respa. Połowa kasy poszła na runy, drugą połowę rozdzieliłem i nie zamierzam nic oddawać. Nie wyczyściłem ostatniej komnaty po raz drugi, ponieważ byłem jedynym blokerem, miałem 50 ghp. Jeszcze kilka słów do Huragana: proszę Cię, przestań się wymądrzać, bo pewnie nie doszedłbyś nawet do komnat. To wszystko co chciałem powiedzieć, temat PoI zamykam. Nie odpowiadam już na żadne pytania związane z wczorajszym questem.
Nie wiem gdzie bym doszedł, lub nie bo nie robiłem jeszcze POI. Zadałem Ci kilka nie wygodnych pytań i dałem możliwość oficjalnego odpowiedzenia na nie. Ty zamiast to wykorzystać, połowe swojego posta, jak zwykle wykorzystujesz na obrażanie mnie. Nie za bardzo widzę w którym momencie się wymądrzam, to raczej Twoja przywara, ale czyż ludzie nie oceniają innych przez pryzmat własnej osoby? Nie zdziwiłeś mnie tym zbytnio bo własna osobowość jest najprostszym punktem odniesienia, jaką przyjmuja ludzie przy ocenianiu innych.

P.S: jedyna rzecza którą rozumiem z Twojej wypowiedzi i wynika z niej, to to że edki skąpiły ci sio i byłeś skazany tylko na własne zapasy. Jeśli tak było to Cie rozumiem i sam byłbym wściekły w takiej sytuacji i poszedł stamtąd w cholere.

Edit:
Down Post@Xiia: i właśnie dlatego odmówiliśmy pomocy w tym POI, bo takiego przebiegu questa się obawialiśmy. Pisaliśmy o tym i ja i Brynio kilkanaście stron temu. Jeśli się zdecydujemy na zorganizowanie POI w przyszłości to dlatego będziemy selekcjowac ekipe, żeby mieć kontrole nad tym co sie na POI bedzie działo. Nie mówie że nam się to uda i nie dojdzie do kolejnego burdelu, ale chcę w to wierzyć

@Menerczyk: Ty jak zwykle, tyle wiesz ile z miski zjesz. A za kogo się uważasz to juz po Twoim nicku widać mistrzu nad mistrzami

Ostatnio edytowany przez HuraganBlade - 17-02-2008 o 18:32.
HuraganBlade jest offline   Odpowiedz z Cytatem