Guild Wars = 100% ciekawszy niż tam jakiś WoW (już nawet na "open" beta.... te open ...znaczy sie zapisy trwały 2-3 dni a jeśli ktoś sie niezalogował wtedy to konto mu kasowali... a sama gra trwała...zzz.... eee.... 1 tydzień ??? I już w 3 dniu gry pojawiły się lvl-e 50 (czyt. Speed Hack) , ciekawe jak to będzie w fulll... i tak mnie to gowno obchodzi bo mi sie niepodoba jakos choc lubie warcrafta ale RTS-y tylko

) . Guild Wars ma BARDZO ciekawe misje (czyt. questy) gdzie BARDZO liczy się gra zespołowa !!! A jeśli danej drużyny niema w zasięgu ręki (wątpie ;P ) to można wziąść se do Team-u 4/4 NPC-ów (Monk, Warrior, Ranger, Elementalist niema tam Necromanty). Nie ma tam Ks-erów (wkońcu !!!!!!!!!! Anti noob system, każdy team gra na osobnym serwie... oczywiście po przejsciu Questa spotykają się z całym światem

) . Grafika .... MIODEK !!!!!!! Nie widziałem w MMORPG narazie lepszej grafy ... NO i oczywiście co najważniejsze !!! SYSTEM PŁATNOŚCI !!! Cudownie zrobiony

(chociaż będzie troche więcej noobków ... ale ... gra wymiata) kupujesz gierke za 49.99$ a potem se grasz w nieskończoność !! (co 6-9 miechów wychodzi dodatek za 19.99$, którego nie trzeba kupować ale jak kupisz to masz nowe itemki , skille, miejsca ) . Aha jest też tryb "Explorable Area" (Solo lub w teamie... 0 questów... niestety niema tam respawna potworków

... ale zawsze można jeszcze raz wyjść i wrócić

) , "Gladiators Arena" (Dołączasz do RANDOM 8-osobowego teamu i sie lejecie przeciwko przeciwnej drużynie , też ludzi ) , "Tomb of **** " (Tomb of coś tam

, to jest super !!!!! PvP w wielkim stylu !!!! Poprostu wojna kilku teamów (od 2 teamów co biją się miedzy sobą aż do 4 teamów na jednej mapce.... co jest dużo

... 8 osób w jednym teamie... HO HO ). No i jak sama nazwa mówi "Guild Wars" !!!!! TO WYMIATA !!!!! Walczysz dla rankingu swojej guildii... atak na 2 sąsiadujące ze sobą zamki (na World Preview Event były tylko 2 guildie na jednej mapce... zobaczymy jak potem będzie

) .
Czyli moja ocena 10+++++/10
WoW (nie grałem bo mi konto skasowali

Ale z tego co słyszałem to poza Zwiedzaniem świata gra ... jest.... zzzZZZzzz ) 5/10 ... brzydka grafa i jakaś taka mdła . Sry .