Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2008, 16:03   #1
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny Vista Home Premium - wszystkie ZA i PRZECIW

Obecnie używam Windows Xp Media Center Sp2, wersja Angielska, 32 Bitowa. W domu leży obok kompa Vista Home Premium, wersja Polska, 32 Bitowa.
I ostatnio coraz bardziej korci mnie żeby przesiąśc się na Viste tą którą mam. Ale różne opinie o Viscie już słyszałem i się trochę waham. Komputer a raczej jego specyfikacja na 100% podołają wymaganiom Visty i to z zapasem. Jestem fanem gier, więc ciekawi mnie też Dx10 i jakie to będą różnice które tak wielce były zapowiadane, a o których również słyszałem różne opinie.

I tak oto chciałem was użytkownicy tej konkretniej Visty prośic o wypisanie wszystkich ZA i PRZECIW tej wersji systemu. Bo posiadanie dwóch systemów na kompie chyba mija się z celem. Zatem czekam na obnażenie przez was wszystkich słabości jak i zalet systemu Vista w wersji Home Premium 32 Bitowa.

Ciężko w necie odszukac tematów tego typu pisanych przez samych użytkowników, a minoł już ponad rok od premiery i myślę, że na 100% mi coś rozjaśnicie na ten temat.

To napisał Scobel z Altaron Team.

Ostatnio edytowany przez Scobel - 17-02-2008 o 16:27.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.