Zaraz zostane zlinczowany ale Quest service to placisz idziesz dedniesz idziesz next team za free nie wiem czemu wogole tak tanio na Unitera POI robili gdzies tyle samo co na Menera teraz sie zaczely QS na unitera 250k placisz i idziesz max 30 osob team ktory czysci to 5-6 osob Ale i tak wszyscy bija co ida w sumie kazdy z main team dostaje 1kk+ a waste to max 300k + lota do podzialu wszyscy co placa maja blokac respa inaczej pozniej jak padna nie ida w next team pada max z 3 osoby na 30 ale next poi wtedy za free sale sa czyszczone i czeka sie na all zeby zaliczyli ostatnio 2 sale byly 2 razy bite bo nie wszyscy zaliczyli i nie wiem czemu na unitera sie potrafia dogadac tak zeby all robili to co im powierzono a tu dupa polacy sie nie potrafia dogadac zeby zrobic cos razem... wiem wiem co teraz bedzie ale jestem gotowy... jak widze co sie z tym serwerm dzieje to nie wiem czy sie cieszyc czy plakac ze odeszlem
Pozdro dla Xiia, Ude, Omny, Vade, Moze, TTD i wszystkich z ktorymi kiedys dobrze sie bawilem
Dumel
|