Zobacz pojedynczy post
stary 17-02-2008, 21:17   #98
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Jorg Bruce Pokaż post
@Slythia
No to BARDZO SILNA wola starczy Ci na nocke xDDDD JAk chcesz to potrafisz xP Przynajmniej tak jest u mnie xP Najlepiej się robi nocki jak jest się wypoczętym :s Czyli z piątku na sobote pójść grzecznie o 23 spać, w sobotę wstać o 11, pyszne i zdrowe śniadanko Potem żeby spalić to na jakiś basenik troche popływać, ale więcej czasu spędzić w saunie, "dżakuzi" xD Potem do domu, chwila na kompie i zjeść porządny obiad W moim przypadku 2 tortille i jeszcze jakaś kanapka na chacie (Ja to żarłok jestem xDD, pewnie Ty potrzebujesz mniej jedzenia, ale najedz się do syta A potem poobiadowe leżakowanie i wpatrywanie się w telewizor Następnie wybitka na ośke :s i do 22 sobie pochodzić, pogadać Powrót do domu i kolacja ;s Polecam 3~ kanapki chleb>masło>ser>szynka>musztarda mmmmmm zaiste są :S No i teraz poleżec 20 min, ogrzac się ciepła herbatą i zasiąść przed kompa Według takiego misternego planu usiądziesz koło godziny 23 :s Najlepiej jeszcze przed tym kupić sobie sok z biedronki wieloowocowy zdrowy jest, zaisty w smaku! Załóżmy że jesteś chudy, i możesz sobie pozwolić na nocne igraszki z jedzeniem xD Gdzieś koło 2-3 zgłodniejesz, to se zrób 3 kanapki z szynkom i dalej graj, chyba że jesteś troche spasiony xD To lepiej nie jedz nic, i graj dalej, lub idź spać ;o

Haha to mój pierwszy poradnik na tym forum ^^
Oczywiście zabrania się kopiowania powyższego tekstu, osoba która go użyję, ma prawo do posiadania wyłącznie paznokci.

A tak btw. nie bierzcie sobie tego evulowego poradnika do głowy xD
I tak 2 piwa r0ox!
Tylko ja mowie o nocy bez komputera ;P. Bo co to za sztuka nie spac robiac cos ciekawego.. Lub po prostu sie czyms zajmujac.