ghost na rooku
no wiec w tibii 7.6-7.7 widzialem na rooku ghosta jednak to nie byl potwor poniewaz nie mozna bylo go zaatakowac wydalo mi sie to dziwne lecz nie obchodzilo mnie to , ale moj kolega jakies 2 dni temu gdy wychodzil z rooka znow zauwazyl tego ducha tak wiec zakladam temat skond ten duch sie tam wziol i czemu nie mozna go bylo zaatakowac niestety nie mam ss'a
@down
no wlasnie nie... poniewaz pisalo ghost i jak nacisnoles 'look' rowniewaz pisalo tylko ghost
niechce zrobic sensacji... nie wiezysz to s*******aj i tyle powiem wiem co widzialem i pytalem ludzi ktorzy tez go widzieli po chuj mam robic niby sensacje a fotke jakbym chcial zrobic to to by mi zajelo 5 min dlatego takiego czegos tu nie daje bo zaraz by kazdy pisal fake i tym podobne... przysnilo? to ze ty zyjesz tibia i tylko takie zeczy ci sie snia to nie znaczy ze ja tez musze byc taki pojebany :/ pytam sie normalnie to musza sie znalezc debile ktorzy napisza ze to prowokacja zeby byc "super"... zreszta jakby to miala byc sensacja to bym nie pisal skad on tam sie znalazl tylko "lal sluchajcie widzialem ghosta na rooku -.-"
prosze o zamkniecie/skasowanie tematu nigdy sie nie dowiem czy ktos widzial podobne zjawisko bo jeden chyba nie umi czytac drugi chce byc fajnym i zaszpanic obelga itd...
Ostatnio edytowany przez Paladin'Popek - 18-02-2008 o 21:45.
|