Zadam sobie tą fatygę i skomentuje to co pisał nasz inteligetniejszy przyjaciel barteks12
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez barteks12
sadzac po twojej wczesniejszej wypowiedzi wnioskowalem ze masz max 13 lat bo ciezko mi wyobrazic starszego osobnika z takimi wypowiedziami
|
Ty swoimi wypowiedziami tez poza 13 lat nie wykraczasz, odnoszac sie do twojego pro stylu wypowiedzi i wszechobecnego bon ton wywazonego tonu ... krocej ... czlowieka lepszego: Twierdzisz ze zyjemy w wolnym kraju i mozesz pisac tu co chcesz jak zaznaczyles w poscie wczesniej. Tak więc: Debilem to jestes ty jezeli rozumiesz wolny kraj w tym kontekscie... to ze zyjemy w wolnym kraju oznacza ze mozesz sobie zalozyc swoj osobny temat na forum tego dotyczacym w ktorym bedziesz obrzucal miesem wszystkie 13 letnie dzieci ktore pisza na forum( nie chce mi sie nawet dodawac ze maja do tego takie same prawo jak Ty i wcale nie musze udawac 20 latka w swoich wypowiedziach wiec nie widze powodu do jakiejkolwiek ironii) Bo to ze zyjesz w wolnym kraju nie oznacza ze mozesz niszczyc nasz temat. PRobujesz sie pochwalic swoimi ultra pro inteligentnymi textami czy co ? Twardo bijesz do konkretnych osob w swoich postach a piszesz to wszystko na publicznym forum, robisz szopke na pokaz czy kichuj ? Wiec czlowieku odpusc jezeli ktos Cie obraza na forum publicznym to chociaz ty jako 18 latek nie znizaj sie do poziomu 13 latka i zachowaj jakis styl bo poki co to sie zachowujesz jak Ci "pseudo" 13 latkowie.
Cytuj:
wiesz w przeciwienstwie do mnie ja mam 18 lat i nie mam sie czego wstydzic
|
Ja mam 22 lata i ich szanuje i cenie za to co piszą a nie jak.
Cytuj:
jesli chodzi o co tu w tym wszystkim chodzi to zapytaj swoich kolegow tj ''najwiekszy krul tibi;ja '' czy jakos tak nie jestem tego w stanie nawet odtworzyc i nie jaki Kain_Il czy jakos tak jezeli takie szczyle jak oni beda mi pisac takimi textami , w*******ac na respy to beda takie afery puki tu gram ( a juz mam dosc )
|
mode: 13 latek - On
Pokaz troche klasy ktora tak bardzo reklamujesz i zacznij wypowiadac sie na temat zdjec ktore zamieszczaja tu Chlopaki z Wałbrzycha i ich przyjaciele. Sam może byś cos wrzucił, nie omieszkam nie skomentowac i pochwalic
No i do reszty: Tez mozecie odpuscic, nie chcialbym zebysmy poruszali ten temat wiecej. Ja na pewno tego nie zrobie