Temat: Eternia.
Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2008, 13:51   #169
Fagaro
Użytkownik Forum

Fagaro's Avatar

Data dołączenia: 06 06 2006

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Fagaro
Profesja: Elite Knight
Gildia: Redeemers
Świat: Eternia
Poziom: 209
Skille: 99/97
Poziom mag.: 9
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moffler Pokaż post
polacy (przynajmniej ci grajacy w tibie) sa malo inteligentni. dlatego sa posmiewiskiem w oczach szwedow, norwegow, finow czy anglikow.
Fakt jest tez taki ze w tych krajach nauka angielskiego jest czyms rownie powszechnym jak u nas matematyka, geografia i dzieciaki ucza sie tego od najmlodszych lat. W polsce niby ten angielski jest juz w podstawowokach, ale ludzie zaczynaja sie go uczyc dopiero w liceum przed matura (chyba ze biora dodatkowe lekcje). Pozatym, w poslce jest wysoki poziom agresji w mowie, wystarczy popatrzec na wypowiedzi naszych politykow, to co na zachodzie oznaczaloby koniec danego polityka u nas konczy sie upomnieniem/nagana albo kolejnym procesem o znieslawienie (ktory w najlepszym przypadku kaze mu zaplacic 10 tys zl na caritas i przeprosiny), agresywny styl wypowiedzi powszechny w mediach, przenosi sie na ulice (albo na odwrot) Dlatego nasze (polskie) nooby wyzywaja szwedow. Bo co za sens dla szweda ma wypowiedz tupyu "kurwa i hunt here wy*******aj" albo "bysen noob, s*******aj z ab bo ci jebne" tak samo jak ja mam problem z jakims polakiem to czesto slysze ze mnie w rl dorwie, wyzwiska pod adresem calej mojej rodziny, znajomych w tibi itp a za tydzien/miesiac jest lizanie rowa zeby dac mu payment bo to brat, kolega, pies napisal jak on byl akurat w kuchni, ze hacked byl (tja, przez miesiac) itd. Reasumujac, polscy gracze sa bardzo agresywni, i nie znaja jezykow (bo swojego tez nie -W piontek hoc na stfory)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Moffler Pokaż post
ps. chcialbym pogratulowac nieudanej akcji noob charow Ro (pickwoman, lucian~, magiczna pszczola, fjozo, mightles) na mnie. serio boskie pvp macie, az dziw mnie bierze, ze przegyrwacie wojne.
[ironia] Ty nic nie wiesz, nie rozumiesz nic, jak taki mondry jestes to wejdz do wojny. byles szybszy a noob chary nie przygotowne, w swoim heroizmie probowali szczescia lecz im sie nie udalo, mimo to trzeba byc dla nich pelnym podziwu a nie krytykowac, bo nie bedac w wojnie latwo sie innych krytykuje a samemu nic nie robi [/ironia]