Heh, czytałem ten temat 5 dni aż wreszcie zdecydowałem się napisać, chociaż troche nie wiem dla kogo bo te tutejsze rozmowy są w stylu:
"A ja myśle że SS sie da zdobyć"
"Twój post nic nie wnosi"
"Twój też"
"Przestancie nooby"
"Sam jestes noob"
I tak dalej, i tak dalej... a co w tym jest o legendach? Nic.
Poczytałem, pomyślałem i w sumie nie mam żadnych rewelacji, ale mój post będzie lepszy od tych poprzednich. Możecie być pewni, że nie podam wam linka do youtuba, ani nie zaczne opowiadać jakie to przeżycie gdy ide do SS a jego nie ma!
Mam kilka teorii, nie są one niewiadomo czym, ale sie staram. W sumie to nie zależy mi na Spike Swordzie, bo po cholere mi on. I tak nie lubie ekspic. Siedze tylko na rooku i zbieram rare items, albo sprawdzam coś na temat SS.
Staram sie słuchać tego co podpowiada nam Cipsoft.
"Szukacie za daleko"
- A co jest bardzo blisko? Włączam Tibie a tutaj... menu i obrazek, na obrazku 4 profesje, smok, pając, szczur i mnóstwo kości. Na razie nic z tego nie wiem. Zresztą jak na to nie patrzeć to to jest twoche durne.
"Tylko ktoś pokorny może dotknąć miecza"
- 1 level odpada. Chociaż... jeśli legenda o tej Kyrindzie jest prawdziwa to miecza może dotknąć ktoś kto nigdy nie zabił żadnego stworzenia, ale przecierz to one nas atakują prawda? Więc, pomyślałem, że może można bić potwory, ale gdy uciekają pozwolić im uciec?
"Shadow Rex i te jego ciała..."
Nie uwieżyłem w to,zresztą już wiadomo, że to bujda. Z tych "innych" ciał widziałem tylko wilka. Reszte jeszcze sprawdze. Szczerze mówiąc to podziwiam troche SR bo nieźle to wykombinował.
"Wypowiedź GM'a podczas odbierania Potty'emu SSa: Szukajcie sobie dalej tego SS'a idioci. (nie wiem czy dokładnie tak)"
Ta wypowiedź mnie wkurzyła i troche zwątpiłem w to, że ss można zdobyć więc napisałem do Cipsoftu liścik w którym pytam sie czy SS można zdobyć bo nie chce bez sensu tracić czasu. (jak ktoś chce to moge napisać ich odpowiedz w całości, ale teraz nie moge) Napisali coś w stylu, że nie mogą udzielać takich informacji (myślicie, że chciałoby by im sie robić z nas jaja? Myślicie, że siedzą przed komputerem i naśmiewają się jak się trudzimy? Wątpie), ale robią nowe questy i ZMIENIAJĄ stare. Nie było nic o USÓWANIU. Ta wiadomość mnie podbudowała.
Dziękuje za uwage. Jak co to jeszcze napisze.
|