Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ryłek
Ja ostatnio wypiłem trzydzieści pięć kolejek, trzy driny (wutka z kolom), szesc szklaneczek łiski i 10 piwuw, a na dokładkę wypaliłem skrenta jakiego świat lucki nie widział.   Pozdro ziomki, czy ja jestem normalny?  Dodam, że starzy nic nie czuli ode mnie, nie śmierdziało i wogule.
Za tszy miesionce kończe 18latuw i karzdy 17 i 16latek bendzie dla mnie gnojek i szczyl, bo ja nigdy tyle nie miałem!!!!!!
|
To błąd, że w swoich 'aluzjach' używacie stereotypów i przydzielacie palaczy skrętów pod grupę ziomali, czy prawdziwy syn mroku nie pali? hihihihihihih
Czemu nie napisałeś, że w przerwie na konsumpcje kota i dziewicy zajaralem skręta, przy jednoczesnym rysowaniu pentagramu na penisie, używając krwi świeżo co zpuszczonej z czegokolwiek.? oj oj stereotypy są złe, czemu używasz słowa 'ziomki' a nie na przkład 'brudasy' hmmm
<zabijcie mnie - satan na blokach ma swoją baze wiec krusz juz i roluj on czeka przy barze elo!>
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Retrio
Mam tak samo, tylko z baczką 
|
Pogrążasz się moj niemiły głupcze
@edit
gdzieś tam niżej
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Xantro
Noł Ziomale a mnie tło nie pamiętacie ? Ciężarówkę amfy żeśmy tam wpierdolili, z sufity sie koks szypal, a wojsko to żeźmy w 4 minutersy rozwalilili ! Ja to żem se walił z axa, bo mnie na fazie życie sie lagowało... A jak tam z jakimisz 2 typkami żem cysterne czystej sam opierdolili to wy byli?
|
Zaiste powielanie, lekko już wyczerpanego temat świadczy o twoim jakże, nietuzinkowym poczuciu humoru ZIOMEK! ELO