Zobacz pojedynczy post
stary 18-02-2008, 23:42   #79
Ryłek
Zbanowany

Ryłek's Avatar

Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3

Imię: RC-1262
Ryłek ma numer GG 1617583
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lasooch Pokaż post
Nie wiem, jak to jest, Ryłku, ale pomimo tego, że wyśmiewasz ludzi w strasznie żałosny sposób (orty, nadmiar ! i ? etc.) kocham czytać, jak to robisz.
Miło, że to doceniasz, serio. Sam nienawidzę czytać swoich pseudo żartów, ani żadnego dłuższego tekstu napisanego przeze mnie. Zawsze jak czytam jakieś stare tematy, to po prostu pomijam swoje posty. ;-) Nawet jak z Twojej strony to też była ironia, to załóżmy, że jej nie zauważyłem, a miejcie radość z życia. ; p

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Tovob Lard
Czemu nie napisałeś, że w przerwie na konsumpcje kota i dziewicy zajaralem skręta, przy jednoczesnym rysowaniu pentagramu na penisie, używając krwi świeżo co zpuszczonej z czegokolwiek.? oj oj stereotypy są złe, czemu używasz słowa 'ziomki' a nie na przkład 'brudasy' hmmm <zabijcie mnie - satan na blokach ma swoją baze wiec krusz juz i roluj on czeka przy barze elo!>
Nie wiem co robią synowie mroku, córki szatana, techno muły, metale, punki, skejty, gofy, nu-metalowe ziomy, pop laski, czy emolce, ale widzę, że się znasz, ziomek. Radzę napisać o tym pracę i wysłać Nowakowi, on podobno lubi takie rzeczy czytać. Wspomnij też, że Eminem i GnR nie grają dla Polaków, Nergal niszczy książki (tak jak Kościół jeszcze kilka lat temu), Madonna masturbuje się na scenie, a Gorgoroth zakupuje hektolitry sztucznej krwi i bawole głowy za pieniądze TVP. Bestseller w Polsce gwarantowany, szkoda tylko, że za granicą będą się pukać w główki i znowu uważać Polskę za zaścianek.

@ogólnie, żeby był top: Picie staram się od kilku tygodni ograniczyć, ogólnie to wypiłem jedno piwo a okazji było już troszkę. Nie za bardzo mam ochotę mówić czemu, po pijaku różne rzeczy się mówi/robi.

Ostatnio edytowany przez Ryłek - 18-02-2008 o 23:44.
Ryłek jest offline   Odpowiedz z Cytatem