Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Catrishia
Ehmmm, skąd masz tą informacje? Bo coś mi się nie wydaje, żeby powstały szwedzkie serwery skoro Niemcy są tak blisko... A fakt to prawda, że Corentiros czekają na nowy świat (niestety  ) , ale to raczej będzie niemiecki PvP, niż szwedzki.
|
Jak już pisałem to nieoficjalne informacje. CIPSoft jak napisał Gremllin zdementował jakiś czas temu pogłoski, ale po około 2 tygodniach jeden z tutorów (którego nie znam name'a) bąknął właśnie co nieco o szwedzkich serwerach. Ta informacja szybko rozniosła się do świata graczy i mieszkańcy Skandynawii zrobili sobie naprawde dużo nadzieii na swoje krajowe światy.
@Catrishia : szkoda ze Cie zbanowali :F ale dlaczego źle, że Corentiros się przeprowadzają?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
Po pierwsze, jak szanowny pan już pisze, to niech przynajmniej pisz ę dobrze, a nie tylko to co sam symyśli... Pan też raczej ma 13 lat... Sgadzam się natomiast z Panem, iż nikt by raczej nie chcaił zrobić darmowej-super gry dla wsztkich...
Przynajmniej w tym jednym się zgadzamy 
|
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez roland
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej
|
Mogę się pośmiać? Może nie z ziomków, ale z tego co tutaj napisałeś. Corentiros składa się z większości z gildii Del'Toro z Isary. Może nie wiesz, ale są to Szwedzi. z Polaków z tego co mi wiadomo to w Corentiros jest TYLKO Heichichatores (Royal 70). Poza tym Farren jest bodajze Holendrem. Ich lider Sugusit (Piccaro Del'Toro) mieszka w Halmstadt jak większość z nich. Skąd to wiem? Koledzy z gildii chodzą do tego samego liceum co Del'Toro...
A oto stopki z info :
Sugusit (Sweden/Halmstad)
Jejihev (Sweden)
Isacilia (Helsingborg, Sweden)
Faowind (Helsingborg)
Laceruz (Sweden/Halmstad)
Markoh (Luleå
Warto też dodać, że inni Del'Toro są np w Shuriken (Kemalo, Jamalo, Rumicośtam

)
Najlepiej gdyby tutaj wypowiedzial sie nieco Catrishia bo on miał wyższy lvl ode mnie (zresztą dalej ma)