Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Udenix
Huragan, Ty tylko gadać umiesz. Nie zamierzam iść powtarzać PoI'a, szczególnie z ludźmi, którzy boją się blokować respa. Połowa kasy poszła na runy, drugą połowę rozdzieliłem i nie zamierzam nic oddawać. Nie wyczyściłem ostatniej komnaty po raz drugi, ponieważ byłem jedynym blokerem, miałem 50 ghp. Jeszcze kilka słów do Huragana: proszę Cię, przestań się wymądrzać, bo pewnie nie doszedłbyś nawet do komnat. To wszystko co chciałem powiedzieć, temat PoI zamykam. Nie odpowiadam już na żadne pytania związane z wczorajszym questem.
|
Brawo ude, spierdoliłeś aż miło

widziałem wszystko i nic tylko płakać z twojego nieudolstwa

a jeżeli zwracasz hurkowi uwagę na temat tego że nie dał by rady wyczyścić seali, przypomnij sobie Hydry

jest róznica między "Wami" drodzy udenixowie a Hurkiem, jeżeli coś ci dzieciaku zostało w tym małym móżdżku to zrozumiesz o czym do ciebie piszę.
Jeżeli nic nie zrozumiałeś, to poproś mamę żeby nie płaciła za neostrade i idź do szkoły mój mały 14 letni dzieciaczku

jeżeli uważasz że jesteś fajny - to poczytaj (

) forum.tibia.com i zobacz jak wszyscy cię gnojem obrzucają
I nie zacznij mi pieprzyć że masz lat tyle i tyle blebleblebleb a że ja nie gram na menerze to blebleble. Nie gram bo nie ma po co tam grać, 70% to dzieciaki o twoim pokroju które poza "twoja stara" nie potrafią formułować zdania.
Tak swoją drogą to ilu ownerów w tym momencie ma Twoja postać? (wasza)
pozdro czupa, skończ wreszcie gimnazjum, tibia cie nie wykarmi.