Cytuj:
Nie ja sie sam z sobą nie kłócę. Co jest mądrzejsze:
1)''moja gra jest darmowa ale jeśli chcesz na prawdę grać to zakup premium'' <--- po prostu czysty idiotyzm... jak możesz grac na grze darmowej płacąc za nią...? Człowieku mój ch... jest większy niż twoje zwoje mózgowe, jeżeli dla ciebie jest to mądre twierdzenie...
2)"Przecież mówiłem, że gra jest darmowa, a premium jest jej ulepszeniem" ... gra jest darmowa, aby sobie ją ulepszyć, umilić musisz za to zapłacić. Czy coś tu jest niezrozumiale? Bo w przeciwieństwie do tego co ty napisałeś to zdanie ma sens, mówiąc o darmowej grze wymagając przy tym zapłaty, to swoisty paradox, czego na pewno nie można powiedzieć o tym co ja napisałem, ale czego można wymagać od osoby myślącej w twój sposób. Jesteś już kolejną upierdliwą osobą na tym forum, która pragnie pokazać pokazać swój ["ILOCZYN"] inteligencji ... xD
|
Nie będe zaczynał kolejnej kłótni w tym temacie ale powiem jedno - 70% tibi opiera się na PAcc więc sam sobie powiedz czy PAcc jest dodatkiem czy może ulepszeniem (choć znaczy to to samo, mimo to się kłóciłeś).
Cytuj:
Oj jakże się mylisz Jeżeli ci udowodnią, że sprzedajesz konto mogą założyć jak najbardziej. Z kotem w Tibii jest jak z dowodem, jesteś jego użytkownikiem, a nie właścicielem, a twoje prawa ograniczają sie do możliwości grania na tym koncie, a nie zarabiania na nim ;]
|
Wszystko pięknie tylko że owe konto podbiego pod moje dobra (?) majątkowe. Wedle zasady ''Wolnoć Tomku, w swoim domku'' moge je również sprzedać.
Cytuj:
Ku.... człowieku 100lvl na demonach?? A może powiesz, że knighci i palle expią sobie spokojnie na 100lvl na demonach całymi dniami... hahahaha nie no teraz mnie rozśmieszyłeś... Na tym levelu to co najwyżej mogą w ekipie pójść na hunta, ale nie expić sobie EXP NA 100LVL'u na DEMONACH ! hahahaha xD.... powiedz czego Sero nie expi na demonach, powiedz czego eternal nie expi na demonach.... Jedynym masowym gaczem expiącym na demonach jest Mateusz dragon wielki, ale przy jego levelu to się nie dziwię... ale na 100?? Powiem to 2 raz "I ty mi każesz myśleć"??
|
Kojarzysz pojęcie bloker? A kumpel bloker? Nie mylić z blokers!