Zobacz pojedynczy post
stary 19-02-2008, 20:15   #34
UNholy90's
Guest

Domyślny

@Kamilss
To tak samo, jakbym powiedział że SCA jest lepsze od fire axe bo więcej z niego bije, a nie o to chodzi. Ja chcę żebyś powiedział czemu SCA jest lepsze jak w tym wypadku SCA ma 50 atk a fire axe 38 i dlatego więcej z niego uderzę. Mam nadzieję że zrozumiałeś.

F axe jest gorszy :O <joke>

No to próbowaliśmy gadać przez venta na kanale z 7 typami i grać w tibię jednocześnie, przy NeO TP 256kb/s. około 16:00 to łapały nas lagi. 10 minut później odpaliliśmy TeamSpeaka, odpaliliśmy kanał z hmm.. 5 osobami jakoś, no ni nic nie było, wszystko płynnie. Na radiówce też u ziomka próbowałem ale bez ludzi na kanałach i różnica także była widoczna. (radiówka 128kb/s, 256 po 18:00. około połódnia sprawdzałem).
Sam u siebie na kompie tego nie sprawdze bo na 1.3mb/s nie widać różnicy nawet jak mam na servie 600+ ludzi i na kanale z 50+ typa.

Aha no i dzieki ludziom którzy korzystają z kanału.
!!! IP teamspeak'a : 85.214.124.165:1234 !!!
Admin na gg mi pisał że jest prawie 40 osób które mówiły, że są z tibia.pl
Ci co chcą to będą używać, ci co wolą pisać głupoty... heh wam teżdzięki za odświerzanie tematu

'co mnie nie zabije to mnie wzmocni'

Elo Syren ty adminie grał byś w tibię a nie L II nawet już na CSa czasu nie masz .....

PozDro

Ostatnio edytowany przez UNholy90's - 19-02-2008 o 20:18. Powód: UNholy90's is a master thx
  Odpowiedz z Cytatem