Wybacz Rax, PoI mi nie wyszło, spoko, Ty byś to na bank zrobił lepiej, bo w końcu ja jestem tylko tępym jedenastolatkiem i Ty z pewnością z Twoim powalającym poziomem inteligencji zrobiłbyś PoI service solo w przerwie między przewijaniem Twoich przeinteligentych potomków, nieprawdaż?
Stary, sorry, ale jesteś strasznie kurwa żałosny. naoglądałeś się screenshotów i myślisz, że wszystko wiem. Wybacz, ale chyba mogę pochwalić się znaacznie większymi osiągnięciami w Tibii.
Pomyśl: co kogo obchodzi, że latałeś sobie po Hibernie z jakimśtam Archontsem? Jeżeli jesteś z tego dumny, to chwal się tym na ich forum, tutaj jest menera. Mnie osobiście nie obchodzi jakiś Archcośtam, ja czuję się dumny, że poznałem tutaj takich ludzi jak Xiia, czy Vade.
Założę się, że nikomu w Tibii nie mogłeś tak zaufać jak ja im, albo oni mnie. Po prostu nie dopuszcza do tego Twoja dwulicowość (np. Python). Gracze, którzy znają ten serwer od jego pierwszych miesięcy, wiedzą, o czym mówię.
Przestań się kurwa wychwalać tym, co Ty potrafisz. Bo gówno umiesz (jeśli się mylę - udowodnij mi to), Ty tylko offtopować potrafisz!
@PS
Raxiu, mógłbym tak pisać i pisać, ale nie chcę męczyć Twoich oczek.
@PS 2
Masz jakieś kompleksy typu: nieproporcjonalny łeb, czy co? Bo ciągle o nim piszesz...