''Wysysanie życia'' trudno nazwać magią, to raczej coś w stylu wampira lub jakiś czar stworzony przez nekromante. Po za tym nie możemy zapominać że na rooku każdy NPC, każdy potwór jest podejrzany i związek z Sword Of Fury Quest (tzn. bynajmniej ja rzadnego potwora NPC całkowicie nie wykluczam). A wiec tak samo ważny w tym queście może być i Mino Mag, Ghoul jak i choćby rat ( bo kto nam powiedział wprost coś o queście i jego trudnościach, o ile quest wogóle istnieje.) A mimo wielu legend, plotek dalej ludzie wierzą że quest istanieje i można go wykonać.( Ba sam do tej grupy należe)
Aha i jeszcze jedno, musimy pamiętać że Ghoul jest przedstawicielem 'gatunku' nieumarłych, więc może on mieć na rooku charakter nieumarłego Nekromanty (oczywiście w naszej wyobraźni), maga, strażnika, nieszczęśnika który czegoś pilnuje lub za coś został zamurowany za tą ścianą. Czyż nie ?
Ostatnio edytowany przez RookeR - 20-02-2008 o 00:05.
Powód: Poprawki stylistyczne, itp. :)
|