Zobacz pojedynczy post
stary 20-02-2008, 03:26   #2614
PLague
Użytkownik Forum

PLague's Avatar

Data dołączenia: 23 02 2006
Lokacja: Koszary

Domyślny

@
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez sebastiano Pokaż post
19:35 Mehufo [11]: you search n00b?
Powinno być: "Are you searching for n00b?"
Naucz się jednego z podst. czasów w j. angielskim: present continous. To co napisałeś to i tak niepoprawny present simple (znaczy się: bełkot).

Sytuacja mnie nawet rozbawiła, tylko pierw sam zajrzyj do słownika, zanim zaczniej wysyłać do niego innych

Czekam na atak tych, co zaczną na mnie bluzgać, bo popisuję się swoją znajomością j. angielskiego (bądź, co bądź, na poziomie szkoły podstawowej...), na które, z góry uprzedzam, nie mam zamiaru odpowiadać.

@
Cytuj:
19:59 Polacy domnie [7]: twoja stara to chlop
19:59 Ciota Razel [4]: twoja stara spiwea u runika
19:59 Polacy domnie [7]: a twoja klaszcze
19:59 Ciota Razel [4]: a twoja ciogne mu pale
19:59 Timukas [1]: thx
19:59 Ciota Razel [4]: uszami
19:59 Polacy domnie [7]: hmmm rubik to moj ojciec
Prymitywne odzywki małolatów, bez finezji, polotu... Pożal się Boże takim humorem (ale oczywiście są ciekawe teksty z wykorzystaniem Twoich Starych, ale to...).

@Gordon-Trzeci
Twoja historyjka mi się spodobała. Nawet jak zmyślona, to gratuluję

@Berserker9948
Cytuj:
Po rozomwie z nim prawie spadłem z krzesła a najdziwniejsze jest to że taki newbie miał pacca
Albo z Ciebie sobie jaja robił, albo dziecko z kasą od rodziców, które usłyszało o Tibii od kolegów i od razu chciało być "pr0", znaczy się: bez patrzenia, czy gra mu się spodoba, wydał na nią pieniądze, żeby się pochwalić.

@Michulek
Cytuj:
Sorki za literówki
Nie przepraszaj, tylko wysil swoje dwa palce na myszce i przerzuć tekst przez Worda, jeśli nie jesteś pewien, czy napisałeś poprawnie.

Ech...